Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
06:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 23 июля

Криминальная сводка на 23 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

22.07.2014 о 06.40 до Бабушкінського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції телефоном з приймального відділення обласної клінічної лікарні надійшло повідомлення, що бригадою швидкої медичної допомоги з перехрестя вул. Інженерної та вул. Героїв Сталінграду, з закритою черепно-мозковою травмою та забиттям голови, був доставлений непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1975 р.н., якого після надання медичної допомоги, у неконтактному стані госпіталізовано до реанімаційного відділення. Працівниками міліції було встановлений та доставлений до райвідділу раніше судимий непрацюючий місцевий житель 1986 р.н., який 22.07.2014 о 01.30 знаходячись на перехресті вул. Інженерної та вул. Героїв Сталінграду, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, під час сварки, руками та ногами побив раніше незнайомого йому чоловіка, спричинивши останньому зазначені тілесні ушкодження. 22.07.2014 до райвідділу надіслана медична довідка згідно якої постраждалому встановлено остаточний діагноз, який відноситься до тяжких тілесних ушкоджень. Враховуючи вищевикладене, 22.07.2014 слідчими райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

20.07.2014 о 20.00 до Дніпродзержинського міського управління міліції по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення від раніше судимого непрацюючого місцевого жителя 1980 р.н., про те, що за місцем спільного мешкання померла його мати. Виїздом на місце, на підлозі спальної кімнати, біля дивану у двохкімнатній квартирі, розташованої у багатоквартирному будинку по пр. Конституції, із синцями під очами, забиттям верхньої губи та синцями на грудній клітині, було виявлено тіло непрацюючої господарки 1962 р.н. 22.07.2014 до Баглійського райвідділу надійшов висновок судово-медичної експертизи, згідно якого смерть жінки настала внаслідок травматичного крововиливу під оболонку та речовину головного мозку внаслідок контакту з тупим предметом. Враховуючи вищевикладене, 22.07.2014 слідчими райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Працівниками міліції встановлено та доставлено до райвідділу непрацюючого сина потерпілої, який 18.07.2014 о 04.00 знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, за місцем спільного мешкання, під час сварки, що сталась на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, руками побив матір, спричинивши їй вищевказані тілесні ушкодження. Слідчими райвідділу зловмиснику вручено письмове повідомлення про підозру у вчинені вищевказаного кримінального правопорушення та за ухвалою Баглійського районного суду м. Дніпродзержинська, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

19.07.2014 о 20.00 до Криворізького міського управління міліції по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення від непрацюючого місцевого жителя 1971 р.н., про те, що за місцем його мешкання помер знайомий. Працівниками міліції по приїзду було встановлено, що на підлозі спальної кімнати трьохкімнатної квартири, розташованої у багатоквартирному будинку на мікрорайоні Зарічний, за місцем мешкання заявника, без явних ознак насильницької смерті, було виявлено тіло непрацюючого місцевого жителя 1971 р.н. 22.07.2014 до Жовтневого райвідділу поштою надійшов висновок судово-медичної експертизи, згідно якого смерть потерпілого настала внаслідок внутрішньої крововтрати та травми селезінки. Враховуючи вищевикладене, 22.07.2014 слідчими райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Працівниками міліції встановлено та доставлено до райвідділу раніше судимого непрацюючого місцевого жителя 1975 р.н., який 19.07.2014 о 14.00 знаходячись в гостях у квартирі заявника, під час спільного розпиття спиртних напоїв із господарем квартири та знайомим (постраждалим), в ході сварки, яка сталась на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, руками побив останнього, спричинивши вищевказані тілесні ушкодження. 22.07.2014 слідчими райвідділу зловмиснику вручено письмове повідомлення про підозру у вчинені вищевказаного кримінального правопорушення та до Жовтневого районного суду м. Кривий Ріг направлено клопотання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Працівниками Верхньодніпровського райвідділу міліції за грабіж у чоловіка 1941 р.н., який мав місце 21.07.2014, за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України затриманий раніше судимий непрацюючий житель м. Дніпропетровська 1984 р.н. Викрадену мікрохвильову піч та ланцюжок із жовтого металу вилучено. Останньому вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні вказаного злочину. Слідчими райвідділу за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж сумки з технічним паспортом на автомобіль, посвідченням водія на ім'я заявниці та мобільним телефоном у жінки 1977 р.н., який мав місце 18.04.2014, встановлений та опитаний раніше судимий непрацюючий місцевий житель 1981 р.н. Зловмисник заарештований за вчинення аналогічних злочинів та утримується в Дніпропетровському СІЗО. Слідчими райвідділу за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Працівниками Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж ланцюжка з кулоном із жовтого металу у жінки 1984 р.н. (який мав місце 25.06.2014) та за грабіж ланцюжка із жовтого металу у жінки 1961 р.н. (який мав місце 03.07.2014), встановлений та опитаний непрацюючий місцевий житель 1990 р.н. Слідчими райвідділу за даними фактами внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте