Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 18 апреля 2024
23:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 25 июля

Криминальная сводка на 25 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

24.07.2014 о 17.00 до Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції із заявою звернулась непрацююча місцева жителька 1990 р.н. в документі йшлося про те, що 15.07.2014 о 24.00 біля одного з будинків по вул. Бурхана, двоє невідомих, шляхом ривка з рук, заволоділи її сумочкою з мобільним телефоном, фотоапаратом, банківською карткою та пристроєм для відлякування собак. Працівниками міліції за вчинення злочину встановлені та опитані непрацюючі місцеві жителі 1996 та 1995 р.н. З 18.07.2014 один з них затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України за вчинення аналогічного злочину. За даним фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

24.07.2014 о 22.35 до Ленінського райвідділу Дніпропетровскього міського управління міліції із заявою звернувся непрацюючий місцевий житель 1968 р.н. та розповів, що 16.05.2014 о 03.00 з одного з будинків по вул. Добролюбова, невідомий чоловік заволодів телевізором та DVD-плейєром. Працівниками міліції за вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий місцевий житель 1979 р.н. Викрадене вилучено. 24.07.2014 зловмисник затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

24.07.2014 о 22.05 до Дніпропетровського міського управління міліції по телефону спецлінії «102» звернулась місцева жителька 1979 р.н., яка повідомила, що о 21.50 в кіоску продажу квітів на ринку по вул. Березинській, двоє невідомих шляхом ривка з прилавку, заволоділи сумкою з ключами від квартири, грошима в сумі 1 тис. грн., паспортом громадянина України та трудовою книжкою на ім'я заявниці. Збиток склав 1 тис. 250 грн. Працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції за вчинення злочину встановлений непрацюючий місцевий житель 1985 р.н. Викрадене вилучено. За даним фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

24.07.2014 о 19.00 до Красногвардійського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції телефоном звернулась місцева жителька 1989 р.н., яка повідомила, що біля одного з будинків по пр. Калініна, невідомий чоловік, побивши руками по голові, заволодів мобільним телефоном. Збиток склав 1 тис. 300 грн. за вчинення злочину по «гарячих слідах» встановлений та затриманий непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1983 р.н. Викрадене вилучено. 24.07.2014 зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Працівниками Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж майна у жінки 1937 р.н., який мав місце 02.11.2013, встановлений та опитаний непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1987 р.н. З 27.02.2014 останній утримується в КУВП №3 за вчинення аналогічного злочину. За даним фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Працівниками Дніпровського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції за грабіж майна у жінки 1982 р.н., який мав місце 06.07.2014, встановлений та затриманий непрацюючий місцевий житель 1984 р.н. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За даним фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (6)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте