Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
01:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині розпочато розпродаж автомобілів чиновників

На Дніпропетровщині розпочато розпродаж автомобілів чиновників
На Дніпропетровщині з метою економії державних коштів та недопущення витрат бюджету було скорочено чисельність службового автотранспорту, що належить Дніпропетровському обласному комунальному підприємству «Спецавтобаза».

У зв'язку, з цим у Дніпропетровську відбувся продаж вивільненої автомобільної техніки. Аукціон з продажу провела товарна біржа «Катеринославська».

На продаж було виставлено 17 лотів. Найдешевший - Опель Омега за 11 тис 118 грн, найдорожчий - ГАЗ 13, легендарна «Чайка» за 300 тис 109 грн.

«Найцікавіші лоти, які сьогодні представлені на торгах, - це ГАЗ-13 та ГАЗ-14 (Чайки), які для нас є раритетом, хоча в свій час їх була випущена достатня кількість, і сьогодні вони ще на ходу», - зазначив директор «Спецавтобази» Сергій Журавель.

Головний інженер «Спецавтобази» Денис Скоринков розповів, що «Чайка» використовувалася від початку для перевезення високопосадовців. Такими авто також користувалися представники керівництва області. Наразі «Чайки» у нормальному, робочому стані.

В аукціоні взяли участь 10 покупців на 6 автомобілів. Не продані лоти будуть реалізовані під час наступних торгів, які повинні пройти не пізніше ніж через 2 тижні.

З правилами проведення аукціону можна ознайомитися на сайті біржі або за телефоном (0562) 36-65-55.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті