Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
21:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську відбулась благодійна вистава до Дня святого Миколая

|«« «« »» »»|

19 грудня у Дніпропетровському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченко за сприяння Всеукраїнської благодійної організації «ВО «КРИЛА» відбулася благодійна вистава.

На чарівну казку «Алладін» волонтери запросили дітей українських військовослужбовців, які виконують свій воєнний та громадянський обов’язок у зоні АТО, а також дітей, що приїхали до Дніпропетровська на проживання та реабілітацію зі Сходу.

Близько 50 дітлахів різного віку завітали до театру на свято, влаштоване з нагоди Дня святого Миколая. Яскраві враження та емоції у теплій доброзичливій компанії – це саме те, чого так потребують, за словами волонтерів, «діти війни».

Вистава лишила у малят радісні спогади та подарувала святковий настрій. Попереду – новорічні свята, а отже, твердять дітлахи, варто чекати дива і подарунків під ялинку.

Організатори благодійної акції – Дніпропетровська єпархія УПЦ КП.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте