Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
23:41

Макс ТАВРИЧЕСКИЙ

Посмотреть афишу: Макс ТАВРИЧЕСКИЙ Блюз

Не пропусти останнiй концепт Макса в цьому сезонi!

Ім’я Max Tavrichesky серед українських поцінувачів якісної та безкомпромісної музики вже більше ніж 20 років пов’язують з блюзом. І це не випадково, адже окрім концертів людини-оркестра в усіх регіонах країни, він організовує єдиний у країні фестиваль блюзу, найстаріші київські блюз джеми, українські тури американських та європейських майстрів жанру. Він відкривав концерти Гая Девіса (Guy Davis), Джона Неметта (John Nemeth), грав у спільних проектах з Кейтом Данном (Keith Dunn), Біг Крік Слімом (Big Creek Slim), Робертом Лайтхаузом (Robert Lighthouse), Деніелом Жанрено (Daniel Jeanrenaud), Уіллом Джейкобзом (Will Jacobs) та усіма відомими представниками української блюзової сцени, серед яких Ivan Blues, групи Друге Дихання та Night Block. Відомо, що Макс може адаптувати до блюзу будь-яку пісню зі свого доробку, що складається більш ніж із 400 композіцій. На його концертах можна почути блюзові версії пісень The Doors, Боба Ділана, The Beatles, The Rolling Stones, Chris Rea, а також класику блюзу та авторські пісні англійскою. Грає він одночасно на гітарі, тамбурині, губних гармоніках та співає. Окрім більш ніж 200 концертів на рік по усіх куточках України, Макс приймав участь у таких українських фестивалях як Alfa Jazz та Art Jazz Cooperation. Шалена енергія, глибоке почуття та повага до матеріалу, несподівані версії відомих пісень — все це чекає вас на концерті!

Messing With The Kid (M.London) https://www.youtube.com/watch?v=xUtgW8WDT24

Dniproboogie (M.Tavrichesky) https://www.youtube.com/watch?v=kREnai6hhQ8

офіційна сторінка виконавця у ФБ: facebook.com/tavrichesky

Забронировать столик можно по телефонам: (093) 623 59 46, (067) 909 46 60, (099) 459 09 81.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте