Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 24 апреля 2024
16:21

Гранд-шоу «Легенда - Леонід Утьосов»

Посмотреть афишу: Гранд-шоу «Легенда - Леонід Утьосов»

Режисер - народний артист України Іван Шепелєв
Джаз-оркестр DNIPRO BAND. Диригент – Юрій Іщенко

Три віки Леоніда Утьосова - пісенна ретроспектива великого музиканта, актора і одесита. Як писав сам Леонід Осипович Утьосов: «Моє життя ділиться на три абсолютно самостійних періоди».

Перший - юність і молодість, унікальний період, про який в офіційній біографії артиста ви ніколи не прочитаєте. Він зустрічався і дружив з найодіознішими фігурами того часу. Співав для всіх! Від «чистої» публіки в залі Одеської філармонії до злодійських «малин». Не випадково першою і найпопулярнішою піснею Леоніда Йосиповича стала одеська дворова пісня «З одеського кічмана втекли два уркана». Сучасники кажуть, що це була найулюбленіша пісня Сталіна, пластинку з її записом він заїздив до дірок.

Другий період - це Москва!
По суті, він почався відразу ж після виходу на екран фільму «Веселі хлоп’ята». Пісні з цього кінофільму співала вся країна. Вони популярні і по сьогоднішній день. Це «Серце, тобі не хочеться спокою», «Чорна стрілка, білий циферблат» і багато інших.

Третій період - воістину легендарний! Коли Утьосов, разом зі своїм оркестром, приїжджав на гастролі в Одесу, на вокзалі його зустрічало пів міста. Як правило, він давав 5-6 концертів, квитки, на які, через спекулянтів, коштували шалені гроші. І, звичайно, пісні того періоду «У чорного моря», «Візник», «Маркіза», «Пароплав» знали всі від малого до великого. В цей же період у нього була сольна програма, присвячена Великій Вітчизняній Війні. Ветерани концерт слухали стоячи: «Ти одесит, Мішка», «Моє місто», «Пісня Перемоги».

У нашому концерті у кожного періоду є свій виконавець. Юний Утьосов - лауреат міжнародного конкурсу Вадим Кочетков. Утьосов в розквіті сил – Владислав Мартинов. І Утьосов-легенда - заслужений артист України Олександр Мирошниченко. У ролі джаз-оркестру Утьосова - джаз-оркестр Дніпропетровської філармонії під керуванням Юрія Іщенка. Режисер, автор сценарію і ведучий - народний артист України Іван Шепелєв.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (066) 945 87 18
www.dnepr-philharmonic.com
https://dnepropetrovsk.karabas.com


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте