Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 16 апреля 2024
18:43

Тартак

Посмотреть афишу: Тартак Рок

Після двох аншлагових концертів в Києві, наприкінці минулого року, які були присвячені 20-літтю гурту, 31 березня Тартак завітає з програмою «Історія Триває» до Дніпра.

Виступ відбудеться в місцевому клубі «Підпілля Махно», початок о 20:00.

На прихильників, як завжди чекає 3 години драйву, шаленої енергії та улюблених хітів, оскільки в програмі звучать найважливіші та найзнаковіші пісні в творчості гурту, з усіх 8 альбомів.

«За 20 років свого існування «Тартак» створив чимало пісень. Деякі з них настільки глибоко вкоренилися в наш концертний репертуар, що не дають можливості звучати на них іншим — не менш гідним. На ювілейному концерті в Києві та в турі, в інших містах, ми хочемо на якийсь час попрощатися із багатьма старішими піснями, загравши їх на якийсь час востаннє, щоб дати більше життя пісням новішим, які звучали значно менше або ще й зовсім не звучали. Ми не відмовляємося від них взагалі, ми просто хочемо на якийсь час їх відкласти» - розповідає Олександр Положинський про концерти «Історія триває».

Нагадаємо, що наразі Тартак працює одразу над двома новими альбомами. Один з яких буде альбом дуетів, в якому хлопці також сміливо експериментують і зі звучанням, а інший – у звичному для прихильників, тартаківському стилі.

https://vk.com/event140760590


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте