Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
12:05

Володар стихій

Посмотреть афишу: Володар стихій Цирк

Державна циркова компанія України та продюсерський центр «Цирк України» у Дніпропетровському державному цирку презентують нову міжнародну програму за участю провідних артистів Європи та України.

На Вас чекає заряд позитивних емоцій у програмі «Володар стихій». Незабутні враження Вам подарує єдиний в Європі атракціон «Ілюзія з тваринами» під керівництвом потомка племені Майя, багатократного призера «Ілюзіон –шоу» та циркових фестивалів принца Нікарагуа Філіпа Ван Дайка.

Також на Вас чекає велике різноманіття улюбленців усієї малечі дресированих тварин. Єдиний у світі атракціон з птахами, де поєднані птахи зі всього світу від маленьких птахів миру - голубів до великих африканських хижаків – грифів.

Протягом усієї вистави своїми неповторними трюками Вас дивуватимуть повітряні гімнасти, акробати, жонглери та найкумедніше клоунське тріо «Валіза сміху». Програма «Володар стихій» у Дніпропетровському цирку гарантує яскраві та неймовірні враження, теплі та добрі емоції.



Хохол  (25.02.17 15:43): такого отвратительного выступления не мог даже представить! Слова сына -в цирке обманщики, тигров небыло! Ответить | С цитатой
Зритель  (19.02.17 17:36): В самом конце Тигр вышел с ящика лёг возле него и поел с руки еды и зашёл обратно в ящик вот и все представление. Ответить | С цитатой
татьяна  (17.02.17 17:30): спасибо большое за отзывы, очень пригодились! Ответить | С цитатой
Таня  (06.02.17 10:43): Были 5 февраля на этом ужасе!!! Такого представления мы ещё не видели. Их вытянули только акробаты и девочка на полотнах. Артистов никто не объявлял. Ведущего хватило только на объявления антракта. Володар стихий кое-как, но смотреть на него не приятно. Особенно непонятно было появление тигра, вышел из клетки поел фарша и обратно в клетку. Нас было 3 семьи просто жалко потраченного времени и денег. Люди уходили прямо во время представления. Как можно принимать такой цирк. ПОЗОР НАШЕМУ ЦИРКУ ДНЕПРА. Ответить | С цитатой
Женя  (04.02.17 19:37): Народ не выбрасывайте зря, время! И деньги! Такого отвратительного цирка, наша, семья, не помнит! Просто ужас! Смотреть не на что!!! Я б за такое в, суд подавал тупо обман!!! Ступеньки не чистились люди падают! Отношение нашего Днепр... Цирка, ужасные! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте