Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
11:19

Золотий цирк Європи та Азії

Посмотреть афишу: Золотий цирк Європи та Азії Цирк

Безліч незвичайних і оригінальних номерів. Віртуозне виконання найскладніших трюків. Велика кількість різних екзотичних тварин, участь яких в циркових виставах завжди так радує наших дітей. Тільки видатні артисти отримали право виступати під склепіннями Цирку Чинізеллі.

У програмі Ви побачите:

- «Білоруських наїзників» під керівництвом заслуженого артиста Північної Осетії Бориса Лазарова. Номери насичені східною екзотикою, самобутністю культури Білорусі та взаємодією в циркових номерах тварин різних континентів. Бездоганне виконання найскладніших кінно -акробатіческіх трюків і оригінальною дресури верблюдів і лам.

- Тетяну і Валерія Нечипуренко - дресирувальників величезних ведмедів.

У нашій програмі клишоногі артисти виступлять з найцікавішими трюками, продемонструють неймовірні здібності, стрибатимуть, перекидатимуться і навіть будуть їздити на мотоциклі.

- "Дресированих такс" Тетяни Дробот - це справжня класика дресури. Розумні і веселі собачки точно виконують всі команди, повзають, стрибають і танцюють.

- "Забавних носух" під керівництвом Анжели і Олега Тонкопій, що вражають своїми незвичайними учасниками. Вони безстрашно стрибають в вогонь, підіймаються по канату і виконують безліч трюків в манежі.

- "Еквілібр на першах" під керівництвом Юрія Дробота На цирковій арені «Еквілібристи на першах» показують неабияку майстерність і сміливість.Виступаючи на дуже високих першах, під самим куполом цирку, вони виконують не тільки запаморочливі трюки, але часом і досить-таки ризиковані номери.

- "Duo Aspire" - повітряні акробати Ніна і Андрій Бабічеви. "Дует Прагнення" - справжні зірки нашої програми. Після тривалих гастролей Європою, артисти змусять і своїх земляків- дніпропетровців відкрити рота від здивування.Вони працюють без будь-якої страховки майже під самим куполом цирку.Головна "фішка" їх виступів -емоціі.Стійкость та сила Ніни і Андрія змінить ваші уявлення про людські здібності.Неймовірно вражаюче шоу не залишить байдужим нікого.

- Весь вечір в манежі клоунський дует "Онуки лейтенанта Шмідта" Клоунський дует, лауреати багатьох міжнародних конкурсів циркового мистецтва, відомі і улюблені глядачами Близького і Далекого зарубіжжя. Вони несуть сміх, надію і світло.

- А Також Лазерне шоу, суперсвітло, суперзвук, піротехнічні ефекти і багато іншого.

Чекаємо на Вас в Дніпропетровському державному цирку з 11 березня по 9 квітня 2017 року по суботах і неділях, початок о 12:00 і 16:00.

https://dnepr.internet-bilet.ua/Zolotiy-tsirk-Yevropi-i-Aziyi



   


Анна  (19.03.17 16:08): Были сегодня на представлении "Золотого цирка Европы и Азии". Нам все очень понравилось: номера интересные и разнообразные, артисты - молодцы, животные -ухоженные. Однозначно стоит посетить. Единственное, есть просьба к администрации - выкладывать больше билетов в интернет-продажу. Хотела купить билеты онлайн, но были только места на последних рядах, подумала, что все раскупили, и значит не пойдем. Но потом решила позвонить в кассу, оказалась есть много каких угодно мест. Думаю, людей могло бы быть больше за счёт большего предложени онлайн. Ответить | С цитатой
Circys  (12.03.17 16:40): Были с дочкой сегодня, представление очень понравилось! Все номера были интересные! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте