Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
12:30

Остап и Ольга Шутко

Посмотреть афишу: Остап и Ольга Шутко Классическая музыка

27 березня о 18:30 на сцені Дніпровського академічного театру драми і комедії у супроводі оркестру знову виступатимуть Остап Шутко (скрипка) та Ольга Шутко (віолончель) з програмою MAS QUE NADA.

Програма MAS QUE NADA - це абсолютно нова програма, в якій є і висока класика, і супервіртуозні твори, і музика до кіно, і кавер-версії хітів естради. Цю програму музиканти ще ні разу ніде не грали і саме Дніпро є першим містом, яке побачить нову програму у виконанні відомих музикантів.

Родзинкою програми є те, що вперше в Дніпрі разом Остапом та Ольгою виступлять усі троє їх синів. І якщо піаніст Роман і скрипаль Назар - це молоді, але вже знані музиканти, їх записи легко знайти в інтернеті, то виступ шестирічного Андрія - це щось зовсім нове!

Остап Шутко є одним із найвідоміших музикантів нашого часу. Лауреат міжнародних конкурсів, а також власник багатьох стипендій і нагород (зокрема від Президента України, Академії Мистецтв України, Королеви Іспанії, ЮНЕСКО, Папи Бенедикта XVII, Муніципалітету Мілана, Amnesty International та ін.). Остап Шутко постійно виступає як соліст та камерний виконавець по всій Європі. У нього багато записів на радіо та ТБ, а диски видані в Україні, Італії та США.

Ольга Шутко - віолончелістка-віртуоз. В її репертуарі усі відомі твори для віолончелі. Постійно виступає як соліст та камерний виконавець. Часто виступає з чоловіком, скрипалем Остапом Шутком, має компакт-диски, записи на радіо і ТБ. Її грі притаманні глибина напруга і співучий ліризм, але вона завжди старається довести, що гра на віолончелі може бути також легка і віртуозна – така, як гра на скрипц.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте