Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 18 апреля 2024
15:06

Концерт Рашель Джанті

Посмотреть афишу: Концерт Рашель Джанті Джаз, Поп-музыка

25 квітня, о 19.00 в Будинку Профспілок (пр. Д.Яворницького, 93) в межах проекту «Еволюція свідомості», відбудеться концерт співачки Рашель Джанті (початок о 19.00).

 Фіналістка «Голосу країни» Німеччини, під звуки jazz, soul, pop and gospel не лише влаштує присутнім яскраву подорож у світ музики, а й відкриє радість медитації – самопізнання й самозаглиблення.

Рашель Джанті, гаїтянка за походженням, народилася в Нью-Йорку, виросла в Монреалі, а нині мешкає в Берліні. Вокал – пристрасть і сенс її життя.

Як бек-вокалістка «Селін Діон», вона багато подорожувала й відвідала уже понад 20 країн світу. З успіхом гастролювала в Італії, Англії, Німеччині, Франції, Швейцарії, Австрії, Чехії, Марокко тощо. Неодноразово виступала в Організації Об'єднаних Націй. Особливе місце в її музичній біографії посідають виступи (в якості гостьового вокаліста) зі всесвітньо відомим Віденським хором хлопчиків.

Талановита співачка й автор пісень, Рашель дебютувала з альбомом D'AME SOUL, який був визнаний найкращим «альбомом автентичної французької душі». Розпочавши сольну кар'єру, записала вже три альбоми. Нині співачка повернулася до свого першого кохання - джазу. Швидко зростає аудиторія поціновувачів її нового захоплюючого проекту The AfroJazz Experience.

Ще більше інформації:
Рашель Джанті https://www.facebook.com/rachellejeantyofficial/?pnref=lhc

Творчість Рашель наповнена не лише музичним, а й духовним змістом, який вона вже понад 10 років знаходить у Сахаджа Йога-практиці.

Вокал Рашель доповнить маестро Фальк Боніц.

Фальк Боніц https://www.facebook.com/falkbonitztrio/?pnref=story – піаніст-віртуоз з Німеччини. Його справжня пристрасть – латинський джаз. Як композитор, він став відомим після виходу дебютного альбому Märzsonne, який створив зі своїми друзями у складі Falk Bonitz Trio.     Ф. Боніц має великий досвід участі в театральних проектах – від народної та класичної музики до джазу, свінгу, соул, рок-н-ролу й навіть поп-музики.

Дует Рашель Джанті і Фалька Боніца став сенсацією у музичному світі Європи.

До Дніпра SPIRIT OF JOY запросила Асоціація Сахаджа Йоги* України.

Виступ групи SPIRIT OF JOY – це більше, ніж концерт. Це музика, що дарує душі – спокій, серцю – мир, а розуму – тишу!

Відчуйте справжню радість на першому в Україні концерті SPIRIT OF JOY!

Довідка:

Сахаджа Йога – метод духовного самовдосконалення та саморегуляції, в основі якого лежать давні знання та вірування. Але разом з тим, це – цілком сучасна медитативна практика для людей, які прагнуть перебувати в гармонії з оточуючим світом. Нині це духовне вчення отримало поширення на всіх континентах. Тепер Сахаджа Йогу практикують в 140 країнах світу, зокрема, й в Україні.

Центр з досягнення миру ЮНЕСКО визнав Сахадж-медитацию дієвим інструментом, для досягнення внутрішньої гармонії та гармонії з зовнішнім світом.

В Україні, починаючи з 1989 року, Шрі Матаджі провела сім публічних програм.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте