Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 16 апреля 2024
22:31

Гранд-талант – 2017

Гранд-талант – 2017

Конкурс, Кастинг

Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Гранд-талант – 2017» відбудеться 18 серпня у м.Вільногірськ, що на Дніпропетровщині.
Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Гранд-талант» засновано за ініціативи Всеукраїнського об’єднання «Ліга діячів культури України». Рішенням Міністерства культури України фестиваль-конкурс "Гранд-талант - 2017" отримав офіційну державну підтримку та включений до Плану роботи Міністерства на 2017 рік. Це єдиний захід, що відбудеться у 2017 році, який  пройшов експертну оцінку та отримав державний статус офіційного заходу Міністерства культури України в категорії підтримки творчо обдарованих дітей та молоді, спрямованих на державну підтримку аматорського мистецтва в регіонах. Проведення заходу підтримує особисто міністр культури України Євген Нищук та народний депутат України Олег Кришин.

Участь у заході візьмуть учасники з багатьох регіонів України. Цей фестиваль – це яскравий приклад підтримки популяризації національного культурного продукту та розвитку дитячої творчості в регіонах.

Офіційними партнерами-співорганізаторами заходу є Міністерство культури України, Вільногірська міська рада, філія «ВГМК» ПАТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія», Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв.

До складу журі фестивалю-конкурсу увійшли визначні діячі культури України: заслужені та народні артисти України, заслужені працівники культури України, поети, композитори, режисери Національних театрів, фахівці мистецтвознавчої експертизи, керівники та науково-педагогічні працівники мистецьких ВНЗ України, представники ЮНЕСКО, а головою журі є перший міністр культури України, народна артистка України, професор Лариса Хоролець.

Конкурсний відбір відбуватиметься у номінаціях «Хореографія», «Вокал», «Інструментальна музика», «Ансамблі», «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво». Для учасників двох останніх номінацій передбачена можливість заочної участі. За підсумками конкурсних прослуховувань переможці отримають багато цінних призів та нагород, а володар титулу Гран-Прі конкурсу отримає головний подарунок – ноутбук! Крім того, один із найталановитіших отримає сертифікат на навчання в Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв.

Реєстрація на участь триватиме до 1 серпня. Усі деталі можна дізнатись на офіційному сайті фестивалю за адресою https://grandtalant.wixsite.com/grand-talant або за телефонами 097-11-00-543, 097-13-16-917.

Запрошуємо до участі!


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте