Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
15:59

Концерт симфонічного оркестру

Посмотреть афишу: Концерт симфонічного оркестру Классическая музыка

Авторський концерт композитора Евгена Магаліфа

Солісти:

  • Едуард Ситянко (флейта) Польща,
  • Олег Ситянко (флейта) Фінляндія,
  • Марія Фролова (фортепіано) Україна.

    Диригент - заслужений діяч мистецтв України Наталія Пономарчук

Концерт з творів американського композитора Євгена Магаліфа «Пройдений шлях» представлять слухачам Дніпра сам композитор, академічний симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії ім.Л.Б.Когана і солісти. Диригент – заслужений діяч мистецтв України Наталія Пономарчук. Солісти - флейтисти брати Ситянко і піаністка Марія Фролова.
Євген Магаліф (1957, Вітебськ, Білорусь), живе в США з 1990 року. Закінчив Вітебський музичний коледж і Білоруську Академію Музики. За роки життя в Білорусі Магаліф став добре відомий, завдяки своїм пісням і музиці для дітей. Магаліф є автором мюзиклу «Мережа», кантати «Бармалей», музики для театру, Радіо і ТБ, оркестрової та хорової музики, а також пісень і балад.
              Його твори виконуються в більш ніж 60 країнах. Тричі звучала Фантазія Магаліфа на тему Української колядки «Щедрик» в Білому Домі (США). З 2016 Магаліф був композитором-гостем на Фестивалі кращого флейтиста світу Сера Джеймса Голуея в Швейцарії. Співпраця з Голуеєм призвела до випуску нової серії нот «Сер Джеймс Голуей представляє». Три п'єси Магаліфа відкрили цю серію і були представлені на Конвенції флейтистів США в 2017.
             З 2016 вийшов CD Альбом «Колібрі», з симфонічною музикою композитора. Альбом був записаний в Дніпрі симфонічним оркестром і солістами різних країн. Альбом «Колібрі» отримав три медалі на GLOBAL MUSIC Awards (Сан-Дієго, США). У жовтні 2016 «Флейтовий Концерт» переміг в категорії «Сучасна Інструментальна Музика» на AKADEMIA Music Awards (Лос-Анджелес, США).
            Тісні зв'язки у композитора з Україною. Е. Магаліф багато разів бував в Рівному, де жили його родичі, Трускавці, Львові, Києві. В Україні його музику виконують в Києві, Харкові, Миколаєві, Запоріжжі, Дніпрі та інших містах. Пісню Магаліфа на Білоруській мові виконував дует «Ліза та Олександр» з Кримської філармонії. Пізніше Анатолій Матвійчук написав новий текст, і тепер ця пісня називається «Спогад про лiто» і виконується на Українській мові.
З 2013 видавництва ALRY Publications (США) і FORTON Music (Великобританія) публікують музику Магаліфа; в 2017 композитор співпрацює ще й з видавництвом KEISER SOUTHERN Music (США).
                Польський флейтист Едуард Ситянко - Перша Флейта Симфонічного Оркестру Філармонії Нижньої Сілезії в м. Оленою-Гура, Польща.
               Флейтист Олег Ситянко - професор консерваторії м. Турку, Фінляндія. Виступає з оркестрами, ансамблями та сольними концертами в Скандинавії, Німеччини, Польщі, Росії, дає майстер класи.
              Піаністка Марія Фролова - солістка Дніпропетровської філармонії ім. Л.Б.Когана. Лауреат національних і Міжнародних конкурсів і фестивалів.
              У Програмі концерту з десяти номерів 4 твори будуть Світовими прем'єрами. У першому відділенні концерту вперше пролунає п'єса «Revelation» («Одкровення») для Флейти з Оркестром. Цією п'єсою велике Американське видавництво відкрило нову серію «Сер Джеймс Голуей представляє». Прем'єрою стане і п'єса «Для Тані», присвячена дружині композитора. Її виконають всі три соліста і оркестр. У другому відділенні відбудеться перше виконання Симфонічної сюїти з п'яти танців «Танці Королівського Двору», а четвертої прем'єрою стане п'єса «Eva's Polka» - варіації на тему відомої Фінської польки. З солістами прозвучать «Колібрі», «Арія», «Serenity», «Казка» та «Флейтовий Концерт». Про марші «Пройдений шлях», за яким названий весь концерт, композитор розповість докладно, тому що незвичайна історія маршу пов'язана з дивовижною історією сім'ї Магаліф.

Вул. Воскресенська (Леніна), 6, тел. (098) 303 64 12, (066) 945 87 18 , 372 -96 -20, 372 -96 -40
Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.
Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті
www.dnepr-philharmonic.com
https://dnepropetrovsk.karabas.com


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте