Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
21:14

Вахтер

Посмотреть афишу: Вахтер

Г.Пінтер

Драматичний анекдот на 2 дії

Гарольд Пінтер – англійський драматург, поет, режисер, актор, громадський діяч, лауреат Нобелівської премії з літератури 2005 року. Один з найвпливовіших британських драматургів свого часу.
В домі живуть два брати: Астон – добрий, психічно не цілком повноцінний хлопець і Мік – дрібний шахрай і пройдисвіт. Їх мати померла і будинок залишився їм. Але що з ним робити? Продати чи зробити капітальний ремонт і жити в ньому? Одного дня Астон приводить у дім бродягу Девіса, якому пропонують жити з ними й заодно працювати вахтером. Він погоджується, але намагаючись зрозуміти, хто з братів хазяїн дому, потрапляє у пастку із власних амбіцій. Девіс намагається обрати собі хазяїна. Він не може встояти проти спокуси налаштувати братів один проти одного. Девіс марнославний, нервовий, упереджений проти всіх і всього. Окрім того, він не здатний звикнути до мінімальної самодисципліни, щоб існувати у суспільстві. Йому потрібен хазяїн. Вигнання Девіса із кімнати приймає майже космічні масштаби вигнання Адама з раю… Чи пробачать його брати? Чи дадуть шанс залишитися у домі?
Сам автор п’єси не бачить протиріччя між прагненням до реалізму і елементарною абсурдністю ситуацій і зазначає: «Все смішно. Смішною є надзвичайна серйозність, навіть трагедія смішна. І я намагаюся, щоб у моїх п’єсах пізнавалася дійсність в абсурдності наших вчинків, поведінці».
Режисер-постановник збагачує виставу образами, яких немає у п’єсі.

ДІЙОВІ ОСОБИ ТА ВИКОНАВЦІ:

ДЕВІС  – Василь ПЕТРУШКО

АСТОН –Влад ОЛІЙНИК

МІК – Ярослав БЕЗКОРОВАЙНИЙ

ПОДРУГА  МІКА – Тетяна  ЛОЗА

ДРУГ ДЕВІСА – Дмитро ПРИЩЕПО

ЖІНКА У ЧЕРВОНОМУ – Світлана ЗАКЛАДНА

ПРИВИД МАТЕРІ – Світлана БАРДАДИМ

БУДДА – Олексій КОВАЛЕНКО

ЯНГОЛ-ОХОРОНЕЦЬ – Світлана СУШКО

ДИРИГЕНТ – Юрій БЄДНІК

Режисер-постановник - В'ячеслав Волконський.















   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте