Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
22:23

Персональна виставка Валерії Гети «Діти – це життя»

Персональна виставка Валерії Гети «Діти – це життя»

Детектив

17 листопада о 16:00 у приміщенні Дніпровського Будинку мистецтв (вул. Філософська, 23) відбудеться відкриття першої персональної виставки молодого художника, члена Національної спілки художників України Валерії Гети.

Валерія Гета народилася в нашому рідному місті Дніпропетровську. Навчалась у Дніпропетровському театрально-художньому коледжі за спеціалізацією «Дизайн». У 2016 році закінчила Харківську державну академію дизайну та мистецтв, де одним із її викладачів та наставників був народний художник України Віктор Іванович Ковтун. Ще із студентських років бере активну участь у різноманітних виставках: молодіжних («Молодильні яблука» та «Молоді ХХІ-ого» в художньому музеї Дніпра, «Другий крок» в Дніпровському Будинку мистецтв), Всеукраїнській виставці «Мистецька палітра Слобожанщини» та «Різдвяна» в Харкові, «Мальовнича Україна» у рамках Всеукраїнського культурно-мистецького проекту до 200-річного ювілею Великого Кобзаря у Черкасах тощо.

Молодий автор представив на першу персональну виставку як живописні роботи, так і графічні. Концепцію виставки автор визначає назвою – «Діти – це життя». Валерія – багатодітна мати і бажає поділитись своїм світобаченням не просто художника, а матері, яка впевнена в тому, що непотрібно міняти життєвих планів та мрій з народженням дитини.

Виставка буде експонуватись з 17 листопада до 1 грудня у приміщенні Будинку мистецтв щоденно з 10:00 до 18:00, крім суботи та неділі.



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте