Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
03:10

Цирк Орфей

Цирк Орфей

Цирк

Дніпропетровський державний цирк і Цирк Чинізеллі представляють нову програму «Цирк Орфей».

З 10 березня по 8 квітня Дніпропетровський цирк пропонує глядачам програму, що складається з самих різних номерів. Виступ можна сміливо назвати сучасним шоу, яке помітно відрізняється від звичних напрямків цього виду мистецтва. Цікаво буде всім, незалежно від віку та вподобань. Для того, щоб кожен номер виглядав максимально барвисто, впроваджено використання різних сучасних спецефектів. На арені будуть з'являтися унікальні артисти і тварини, що показують дивовижні і неповторні трюки.

У програмі беруть участь:

  • Тетяна і Валерій Нечипуренко - дресирувальники величезних ведмедів. Ведмеді, начебто, неповороткі тварини, але ведмедики Тетяни і Валерія вражають високою майстерністю і легкістю виконання незвичайних трюків. У нашій програмі ці тварини не поступаються людям в сміливості і складності номерів. Клишоногі артисти виступлять в ролі справжніх приборкувачів дитячих і дорослих сердець, а також продемонструють неймовірні здібності, які не можуть не захоплювати!

  • Зачаровує танець з обручами у виконанні неповторною Мойри Орфей. В запам'ятовується номері артистка покаже красу синхронного обертання декількох десятків обручів.

  • Партерна кільце у виконанні Вікторії Туригіна. Ексклюзивний цирковий номер оригінального жанру, здатний захопити навіть найвибагливішого глядача, так як всі трюки гімнастка виконує на спеціальному цирковому апараті у вигляді кільця на подіумі. Цей номер поєднує в собі різні техніки циркового мистецтва - акробатику, гімнастичні елементи і еквілібристику. Публіка надовго запам'ятає цей виступ і буде в захваті!

  • «Дресировані кішечки» Віктора Кошмана. Глядачі побачать дуже складний трюк, який називається дзеркало - це стрибок кішки в обруч, затягнутий папером. Кішки стрибають в вогонь, кішки - це і гімнасти і акробати, апофеоз номера - стрибок кішки з-під купола цирку. Привчити кішку до командам виходить тільки у тих, хто дійсно по-справжньому любить цих тварин. Наші дресировані кішечки викликають справжнє захоплення у публіки і залишають незабутнє враження!

  • Повітряні гімнасти в кільці - Наталя та Олексій Царевський продемонструють найскладніші елементи акробатики під куполом цирку без страховки! Просто дух захоплює! Непередавані за своєю гостротою відчуття. Артисти подарують вам море краси і естетичного задоволення, змусять затамувати подих і завмерти від захоплення.

  • Вальтер Орфей - відомий еквілібрист, виконуючий запаморочливі і дуже складні трюки. Унікальна здатність артиста утримувати рівновагу стоячи на руках при нестійкому положенні тіла, що показує при цьому велику спритність своєї майстерності. Виступ виглядає на одному диханні, професійно побудований сюжет і красива музика.

  • Акробати на щоглі під керівництвом Дениса Овчаренко. Динамічний і захоплюючий номер не залишить байдужим нікого. Чесно кажучи, коли хтось з артистів на повній швидкості летить з верху щогли обличчям вниз і гальмує буквально в декількох сантиметрах від підлоги, глядачі завмирають.

  • Силова пара у виконанні Алекса і Мішеля Орфей. У цьому номері батько і син показують високу володіння власним тілом, виконують складні елементи, демонструючи високу техніку акробатики. Алексу всього 10 років, але він вже Артист з великої літери. Його таланту можуть позаздрити навіть артисти з багаторічним стажем.

  • Галина і Микола Морондель - дресирувальники смішний групи тварин під назвою «Ковбойська сага». Діти і дорослі із захопленням зустрічають чотириногих вихованців подружжя Морондель. Поні, собачки, кізоньки, свинка Кнопа, білосніжна лама Умка давно стали улюбленицями української публіки.

  • Ілюзійне шоу Лари і Мішеля Орфей, володарів «Срібного клоуна» на найпрестижнішому міжнародному фестивалі в Монте Карло. Лара і Мішель є одними з найвідоміших ілюзіоністів Європи. У рік вони дають більше 150 виступів. Один з шокуючих трюків для глядача - це трюк, в якому голова відділена від тулуба людини. Багато хто з глядачів, усвідомлюючи, що все відбувається не по-справжньому, дивуючись аплодують артистам. Якщо ви вже намагалися розгадати секрети цих містичних трюків, у вас є відмінний шанс, спробувати зрозуміти і усвідомити незрозуміле заново.

  • Вся вистава Вас розважатиме комічний дует «МАРЦІКОНІ». Веселі репризи, радість і гарний настрій для кожного глядача, і маленького, і навіть самого серйозного дорослого.

  • Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

    Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

    Примітка:
    У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
    Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
    Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

    Експорт афіші

    copyright © gorod.dp.ua
    Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

    О проекте :: Реклама на сайте