Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
16:28

Лише дві жінки

Посмотреть афишу: Лише дві жінки Графика

25 квітня о 16.00 в музеї «Літературне Придніпров’я» відбудеться відкриття виставки графіки «Лише дві жінки».

Арсенал графіки надзвичайний – від вугілля, олівця, туші до складних технік линориту та офорту. Зараз у світі збільшується зацікавленність саме графікою, через її можливості тиражування, простоту та доступність.

Виставка “ Лише дві жінки ” покликана показати розмаїття засобів та можливостей графічних матеріалів. Свої роботи на нійпредставлять дві художниці Тетяна Корольова-Павлова та Валентина Арєп’єва.

Тетяна Корольова – Павлова народилася 28 квітня 1965 р. в Дніпропетровську в сімʼї художників. Вчилася в Художньому училищі ім. Є. Вучетича (майстерня  Л.О. Антонюка).
На третьому курсі поступила до Харківського художньо-промислового інституту, де опановувала майстерність монументального живопису та вітража (майстерня О. Проніна).
З 1988 р. приймала участь у всеукраїнських виставках, вступила до Національної спілки художників України в 1992 р. Свої роботи виставляла в Кенігсберзі (1992 р.), в Керчі (1998 р.),
Нью-Йорку (1998 р.), в Дніпропетровську (1999, 2017 рр.), Нюнберзі (2001 р.) Художні твори Корольової – Павлової зберігаються в художньому музеї  м. Дніпра та в приватних колекціях України та за кордоном. Художниця  сміливо експерементує з техніками, вдається до історичних сюжетів, надихаючись  звичаями та народними костюмами України.

Валентина Арєпʼєва народилася 9 серпня 1974 р. на Дніпропетровщині. Першу художню освіту отримала в с, Петриківка, де вчилася традиційному декоративному розписові. У 2001 р.
закінчила Дніпропетровських національний університет ім. О. Гончара. Була учасницею колективних та всеукраїнських виставок з 2009 р., у 2017 р. вступила до Національної спілки художників України. Роботи художниці зберігаються в приватних колекціях  в Україні та за кордоном. Валентина з любовʼю зображає поетичну красу рідної землі.

Виставка діє по 23 травня 2018 року.

Під час виставки “ Тільки дві жінки ” в приміщенні музею « Літературне Придніпровʼя» відбудуться майстер-класи з графічних технік.

Попередній запис за телефонами:

Корольова – Павлова Тетяна Юрʼївна:  067 - 734 – 66- 13

Арєпʼєва Валентина Миколаївна: 050 – 66 – 27 - 642





 

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте