Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
15:09

Потрібний собака

Потрібний собака

Сказка

«ПОТРІБНИЙ СОБАКА» Народного театру "ЧАРОДІЙ" КЗК "КДК "КАЙДАЦЬКИЙ" ДМР - спектакль, який в легкій і невимушеній манері розповість вам історію про життя звичайних тваринок. Головні учасники дійства - Півень і Кот - до недавнього часу спокійно жили в одній з маленьких сіл, і кожен з них був відданий своїй справі. Кіт був котом, а півень відповідно - півнем. Але раптом наші герої почули про вакантне місце, яке приваблює окремою будкою і розкішним ланцюгом. Кот і півень вступили в суперечку, кому ж дістанеться така бажана посада? Несподівано у дворі з'являється справжня Собака.
Здається, що вона і займе своє законне місце. Але виявляється, що не так давно їй вдалося втекти з лап жорстокого господаря і більше вона ні за що не хоче бути собакою ...

«Ми відповідаємо за тих, кого приручили ...»
Це зворушлива історія, яка дітям здасться дуже простою, зачіпає, проте, серйозну проблему, яка стосується поганого і нелюдського ставлення до тварин. Вона дозволяє поглянути під іншим кутом на життя домашніх тварин, які як ніхто інший заслуговують нашої турботи і теплоти ...

Тел. 0635766399;
www.kaydakskiy.dp.ua


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте