Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
13:34

Презентація фільму Станіслава Капралова "SUI CAEDERE"

Посмотреть афишу: Презентація фільму Станіслава Капралова Короткий метр, Презентация

Запрошуємо на презентацію та зустріч з автором.

2018 на американському кінофестивалі WorldFest Houston Film Festival стрічку українського режисера визнано кращою в номінації короткометражного ігрового кіно, і названо - платиновим призером конкурсної програми. 

Цікаво, що, переможцями цього кінофоруму у різні роки були метри світового кінематографу Стівен Спілберг, Рідли Скот, Девид Лінч, Роберт Родригес.

Фільм представлений на міжнародних фестивалях: Boston SciFi Film Festival 2018 (Boston, USA), Oregon Cinema Art Film 2018 (Portland, USA), White Oryx International Short Film Festival 2018 (Dubai, UAE), Cyprus Short Film Festival 2018 (The Republic of Cyprus), Long Island Film Festival 2017 (New York, USA), Molodist Film Festival 2017 (Kiyv, Ukraine).

Автор фільму - Станіслав Капралов  - випускник ДНУ і починав свій творчий шлях на 34 каналі. Режисер і сценарист телевізійних проектів на українських телеканалах ICTV, 1+1, "Новий канал", кліпмейкер музичних і комерційних проектів в Україні, Ізраїлі, Казахстані, Туреччині. Режисер повнометражного документального фільму Ghetto Uprising: The Untold Story (2017) і сюрреалістичного короткометражного фільму I Am Illusion (2018).

Фільм піднімає одну з тему-табу сучасного суспільства – суїцид. Сьогодні кількість самогубств у світі перевищує 3 мільйони на рік. Фахівці упевнені – про проблему необхідно почати говорити вголос. Фільм виступає художнім психіатром і нагадує, що життя – найцінніше, що є у кожного з нас. Сюжетна лінія і внутрішні переживання героїв затверджують глядача в думці, що вихід є з будь-якої безвиході.

https://www.facebook.com/events/520001935069671/





 

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте