Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
07:12

РоздІловІ

Посмотреть афишу: РоздІловІ

“роздІловІ” поєднують поезію (Сергій Жадан), музику (Олексій Ворсоба, акордеон) та візуалізацію (Оля Михайлюк, і саме їй належить ідея цього інтермедіального твору). Нещодавно виник новий вимір “роздІлових” — у проект увійшли польський музикант Томаш Сікора (саксофон, саундбокс), відомий українській аудиторії по співпраці з Юрієм Андруховичем, і VJ Сергій Пілявець.

Під час виступів живими є не лише голос і музика, візуальна частина теж створюється наживо й зображення транслюється на екран. Між виступами “роздІловІ” продовжують існувати у віртуальному вимірі.

Учасники проекту

  • Оля Михайлюк, Київ — режисерка, художниця, перформерка. Працює в Україні, Польщі та Німеччині. Авторка експериментальних мультимедійних проектів за участю найвідоміших українських письменників, музикантів, відеоартистів. В проекті — відбір текстів, драматургія, візуалізація. 

  • Сергій Жадан, Харків — письменник, перекладач, публіцист. Його твори нагороджені численними національними та міжнародними нагородами і перекладені багатьма мовами, що зробило автора одним з найпопулярніших українських письменників сучасності. В проекті — авторські тексти, голос.

  • Олексій Ворсоба, Мінськ — композитор, акордеоніст. Лідер інструментального тріо PortMone, високо оціненого експертами авторитетних музичних видань і премій, а також фестивальною публікою різних країн — від Португалії до Ірану. В проекті — авторські композиції, акордеон.

  • Томаш Сікора, Вроцлав — музикант, композитор, філософ, активний учасник українсько-польського культурного діалогу. Українській аудиторії відомий по гурту Karbido, в складіякого виступав по всі Європі і за її межами. В проекті — авторські композиції, саксофон, саундбокс.

  • Сергій Пілявець, Івано-Франківськ — відеоартист, віджей. Засновник VJ group CUBE. Працює з музичними та театральними перформансами. Медіа-роботи виставлялись в галереях сучасного мистецтва України, Польщі та Німеччини. В проекті — візуалізація та ефекти.


  • ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА "РОЗДІЛОВІ"?

    1. Послухати/відчути нову мову, над створенням якої працюють “роздІловІ” — поєднання тексту,звуку, візуалізації та цифрових технологій
    2. Першими почути і побачити нову версію проекту
    3. Як писалося в одній з рецензій — ми усі приходимо на “роздІловІ” за любов’ю

    На рівні підсвідомого — на рівні звуків, почуттів і дотиків — в “роздІлових” йдеться про любов ініжність, війну, забуття й смерть, воскресіння в спогадах, сміх і тишу, і знову — про любов і ніжність.

    Женя Олійник / TEATRE

    Це радше акт, аніж вистава або читання. Акт відчуття — повне занурення у щільний темний простір чужого серця, кожен порух якого — радісний чи відчайдушний — сполохує, наче зграйку птахів, найважливіші спогади і найпотаємніші мрії. При цьому «роздІловІ», як це не парадоксально, — надзвичайно лаконічна річ, і тому — вкрай пронизлива.

    Ігор Панасов / CULTPROSTIR

    “роздІловІ” — про могутність вакууму, який нерідко є середовищем існування людей, гарантом їх невидимої одиночної камери. Про всесилля любові, яка здатна цей вакуум заповнити, деактивувати, перетворити в моторошний сон-спогад. про те, як страшно жити, але дуже хочеться. “роздІловІ” вимагають об'єму, оскільки це постановка, яка малює простір варіантів реальності. І це велика радість, що проект такої тонкості й глибини знаходиться за межами андеграунду.

    Билеты онлайн


    Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

    Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

    Примітка:
    У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
    Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
    Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

    Експорт афіші

    copyright © gorod.dp.ua
    Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

    О проекте :: Реклама на сайте