Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
03:15

Моє позашкілля. 100 років

Посмотреть афишу: Моє позашкілля. 100 років Для всей семьи, Фестиваль

До 100-річчя позашкільної освіти у Центральному парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка освіти відбудеться дитячо-молодіжний національно-патріотичний фестиваль «Моє позашкілля».

Кожен із 19 закладів міста буде представлений локацією, де презентує себе та ознайомить зі своєю діяльністю гостей заходу в інтерактивному форматі. Батьки познайомляться з позашкільними навчальними закладами міста, поспілкувавшись з керівниками та отримавши додаткову інформацію про напрямки роботи, гуртки та розташування у друкованій продукції. Також на кожній локації маленькі дніпряни отримають подарунки. Паралельно з 12.00 до 15.00 відбуватиметься концертна програма з візитівкою від кожного закладу, розіграші та веселий флешмоб. Додатково будуть облаштовані фотозони, інформаційні стенди, місця відпочинку. Очікувана кількість учасників заходу: 2500 осіб.

На сьогодні в місті Дніпрі працюють 18 комунальних позашкільних навчальних закладів та Комунальний заклад «Міський дитячо-молодіжний центр» Дніпровської міської ради. Серед комунальних позашкільних навчальних закладів: станція юних натуралістів, 2 заклади науково-технічної творчості, 4 центри позашкільної роботи, 6 дитячо-юнацьких центрів, 2 будинки творчості, 2 палаца творчості дітей та юнацтва та 1 флотилія юних моряків та річковиків. Заклади протягом навчального року охоплюють 21 800 вихованців (в тому числі діти пільгових категорій). Загальна кількість педагогічних працівників – 554, кількість гуртків та секцій – 572. Серед колективів комунальних позашкільних навчальних закладів є 45 зразкових колективів та 6 народних колективів.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте