Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 18 апреля 2024
04:21

Проти шторму

Посмотреть афишу: Проти шторму

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує усіх бажаючих в рамках проекту "Книга прочитана екраном" на перегляд та обговорення фільму "Проти шторму" за книгою Майкла Тоґіаса.

Красива, часом моторошна історія про простих людей, що ризикуючи своїм життям рятують інших.
Головні герої фільму – рятувальники. Вони звикли дивитися в очі смерті і знають як поводитись із примхами підступної, морської стихії.

Цього разу завдання ще складніше, адже у потужний шторм попали танкери з нафтою. Команда Берні Вебера має не лише врятувати екіпаж, але й зробити усе можливе, аби не допустити екологічної катастрофи.

Фільм «Проти шторму» (2016) розповідає реальну людську історію на тлі справжньої катастрофи. Красиве, героїчне кіно краще дивитись онлайн в українському перекладі. Звичайно, сам сюжет є тривіальним для більшості фільмів-катастроф, проте виграє за рахунок надзвичайно видовищної картинки, яка дійсно вражає.

Ведуча: Лариса Друбецька

Соціокультурний центр, 4 поверх


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте