Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
16:58

Дмитрий Гордон. Творческий вечер «Глаза в глаза»

Посмотреть афишу: Дмитрий Гордон. Творческий вечер «Глаза в глаза» Творческий вечер

На численні прохання публіки, вдруге у Дніпрі, відбудеться творчий вечір Дмитра Гордона - журналіста, телеведучого та засновника інтернет-видання «ГОРДОН».

Авторові більш ніж 50 книжок є, що розповісти про життя багатьох легендарних людей світу. Проникливий Дмитро Гордон з 17 років брав інтерв’ю у видатних людей, серед яких спортсмени, актори, бізнесмени, політики, які у відвертих бесідах розкрили йому своє відношення до питань, котрі турбують тисячі людей, та розповіли багато захоплюючих історій зі свого життя.

Творча зустріч Дмитра Гордона - це можливість поспілкуватися з відвертою людиною, яка отримує інформацію з «перших рук» та для якої немає заборонених тем. Прихильники інтелектуальної журналістики по всій країни чекають на творчі вечори, бо тільки тут дозволені «недозволені» та «провокаційні» питання. На будь-яке питання, що хвилює глядача, від економіки та політики до особистих тем, Дмитро Гордон надає чесну відповідь.

Накопичений ним життєвий досвід і мудрість не можуть не зацікавити, а спілкування з ним — це потужний інтелектуальний сплеск.

Відомий журналіст, знов проведе вечір «Очі в очі». Це буде нова зустріч, нові питання, нові цікаві відповіді, на його творчих вечорах ніколи не буває повторень, тільки нові історії та враження.

Творча зустріч «Очі в очі» - чудова можливість отримати прості відповіді на непрості питання.

«Я добре знаю, що роблю і навіщо, і щасливий від того, що це знаходить живий відгук у серцях мільйонів людей. До зустрічі!».

Квитки


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте