Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
17:47

Всеукраїнський фестиваль соціальних ініціатив «ТУТ»

Всеукраїнський фестиваль соціальних ініціатив «ТУТ»

Фестиваль

17 листопада у приміщенні Національного аерокосмічного центру відбудеться Всеукраїнський фестиваль соціальних ініціатив «ТУТ».

Всеукраїнський фестиваль соціальних ініціатив «ТУТ» – мультиформатний фестиваль, мета якого – зібрати креативних і енергійних людей, які зможуть поспілкуватися з гостями з усієї України, взяти участь в обговоренні виступів або проектів, познайомитися з такими ж, як вони - мрійниками, активістами, які впевнено дивляться в майбутнє своєї країни.

Інноватори, студенти, локальні організатори, культурні менеджери, а також будь-який, у кого є креативні, свіжі ідеї та бажання змінити світ навколо себе, зможуть на «ТУТ» надихнутися, потрапивши в те коло спілкування, якого не вистачає.

Організатори чекають на активність жителів малих міст і мешканців сільської місцевості, особливо представників Донецької та Луганської областей.

Цього року «ТУТ» збере представників різноманітних соціально-значущих проектів: IT, ігри та технології, експериментальні медіа та комунікації, урбаністика та навколишнє середовище, культура, мистецтво та розваги, волонтерство та альтернативна освіта, соціальне підприємництво, інвестування та інше. Фестиваль безкоштовний!

Цільова аудиторія: студентська молодь, інноватори, локальні організатори, соціо-культурні менеджери, волонтери, зацікавлені громадяни, представники органів влади, експерти.

За додатковою інформацією просимо звертатися:
osvitorium@gmail.com
https://www.facebook.com/osvitorium/
Або до контактної особи:
https://www.facebook.com/grad.andrey
+380679786232




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте