Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
21:51

Планета Цирк

Посмотреть афишу: Планета Цирк Цирк

Загадковий та безмежний Космос наповнений неймовірною кількістю зірок, а найяскравіша з них "Антарес" направила свої яскраві промені на манеж нашого цирку і в цих променях засяяло нове шоу "Планета Цирк"...

 Наша неповторна та сяюча "Планета Цирк" виблискує безліччю талановитих артистів, які готові дивувати Вас яскравими та захопливими цирковими номерами, сповненими гармонією образів, красою, азартом та професійністю.

   Одним з найяскравіших номерів цього шоу по праву можна вважати"Повітряних гімнастів на ременях" Ірину та Олександра Селезньових. Витончений дует прямо у повітрі відтворює гармонію ліричних відносин одночасно виконуючи складні трюки. Як правило, пара працює без страховки, оберігаючи один одного під куполом цирку.

   Чотириногі артисти, а саме білосніжні шведські вівчарки, лайки, самоїди, такси, далматинці та чистокровний цвергшнауцер Роксі. з радістю виконають для Вас усі команди під керівництвом улюбленої дресирувальниці Леонори Богарирьової. Вражає талановита артистка ще й повітряною гімнастикою. Леонора Богатирьова покаже свій номер "Жонглер у повітрі",жонглюючи при цьому різними предметами в поєднанні з трюками повітряної гімнастики, без страховки під куполом цирку. Це є неймовірне видовище!!!

   Юрій Іванічок та Тетяна Кулакова, під оплески глядачів, легко та завзято виконають карколомні трюки у номері "Акробати на щоглі". А талановитий артист Євген Крот здивує оригінальним номером - Колесо "Сіра".

   Марина та Олесандр Крот, професійні дресирувальники та танцюристи, разом із білими котами та чорними собаками, створять для Вас сюжет елегантного трюкового танго.

   Без клоунів ні як...Шоу супроводжує клоунський дует "Плюс -16" - Валерій Пінчук та Володимир Міндлін.  А ще багато цікавих та захоплюючих номерів, які Дніпровський глядач побачить  вперше!!!

   У шоу бере участь народний колектив Шоу- балет "Антарес" під керівництром Віктрії Міннікової, місто Дніпро.

   Музичний супровід виконує джаз оркестр Дніпровського державного цирку під керівництвом Сергія П’това.

   Шпрехшталмейстер - Іван Ф’ют.

   Не зволікайте, подаруйте собі та своїм дітям яскраву зустріч з цирковою програмою "Планета Цирк"!


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте