Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
01:44

Хліб з маслом. Мрії і реальність у творах художників

Посмотреть афишу: Хліб з маслом. Мрії і реальність у творах художників Графика, Скульптура

4 жовтня о 15.00 у Дніпровському Будинку мистецтв відбудеться знаменна подія, присвячена Дню художника України - відкриття художньої виставки «Хліб з маслом. Мрії і реальність у творах художників».

Авторами виставки є два Сергії – земляки, однокурсники, випускники Українського поліграфічного інституту ім. Федорова, члени Національної спілки художників України. Сергія Боровського (Дніпро) та Сергія Лаушкіна (Київ) єднає давня міцна особиста та професійна дружба.

У експозиції ретроспективної виставки представлено близько 100 творчих робіт графіки Сергія Боровського та дерев’яна скульптура Сергія Лаушкіна. Глядачі зможуть побачити багатожанрову палітру творчого доробку лауреата мистецької премії ім. Федора Решетнікова.

Сергій Леонідович Боровський народився у 1950 році в місті Кривий Ріг. Вищу художню освіту здобув на графічному факультеті Українського поліграфічного інституту в місті Львові. Творчий фах – станкова графіка та малярство. Постійний учасник виставок в Україні і за кордоном. Твори зберігаються в музеях України, Польщі, Росії та приватних колекціях країн світу. Член Національної спілки художників України та Варшавської спілки художників Польщі. Довгий час очолював роботу Дніпропетровського художньо-промислового комбінату Художнього фонду України. В останній час звернувся також і до літературної творчості. У видавництві «Ліра» вийшли його книги: «Ні слова про футбол», «На асфальті і не тільки». В творчому арсеналі художника різні теми і жанри: пейзаж, портрет, жанрова картина, акварель, графічні твори, рисунок, емаль. Має відзнаку голови обласної ради за цикл пейзажних робіт «Моє Придніпров’я».

Сергій Павлович Лаушкін народився у 1954 році у місті Дніпродзержинську. Закінчив Український поліграфічний інститут у м. Львові, отримавши фах «Художник-графік». Бере активну участь у Всеукраїнських та Міжнародних виставках. Окрім графіки займається живописом, монументальним мистецтвом, керамікою, скульптурою із дерева та каменю.

Виставка буде працювати до 27 жовтня ц.р. Вхід вільний.

Запрошуємо відвідати виставку усіх мешканців та гостей Дніпра.




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте