Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 10 мая 2024
15:59

Два шефи - забагато

Посмотреть афишу: Два шефи - забагато Комедия

Two Many Chefs
Іспанія, 2022, 🕓 92 min


Реж.: Хоакін Масон
✩✩✩: Енрік Окер, Карра Елехальде, Меган Монтанер, Ландер Отаола

Мікель (Енрік Окер) – успішний шеф-кухар популярного ресторану у Більбао. Скоро він має отримати чергову зірку Мішлен. Несподівано у його житті з’являється Хуан (Карра Елехальде), який зник близько 30 років тому. Це батько Мікеля. Колись він також був уславленим кухарем, але раптово зник після витівки маленького Мікеля, яка зруйнувала кар’єру батька. Хуан має ментальне захворювання. Він геть не впізнає сина, не усвідомлює реальність та не пам’ятає нічого відколи зник. Проте він добре розуміється на приготуванні найсмачніших у світі страв. Дивакуватий дід, схожий на жебрака із вокзалу, поводить себе як шеф на кухні синового ресторану, лякаючи відвідувачів та дратуючи персонал. Вгамувати старого не легко. Тим часом Мікель намагається надолужити усе, що втратив через зникнення батька.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте