Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
14:39

БЛОГИ

Mira Vognu


13 січня 2017, 13:35

ТОВ «Торгсервіс» знов отримало мільйони від СхідГЗК

Під кінець 2016 року спостерігалась різка активізація проведення конкурсів державними підприємствами. Серед них і потужне ДП «Східний гірничо-збагачувальний комбінат», яке закупило 527 т азотної кислоти на 4,5 млн грн.
Як відомо, постійним постачальником хімічних речовин для СхідГЗК є ТОВ «Торгсервіс», яке постйно конкурує із різними товариствами на державних тендерах і досить часто отримує перемогу. Так, лише у червні-серпні за результатами тендерів СхідГЗК уклало низку угод з ТОВ «Торгсервіс» на постачання хімічних сполук на 47,57 млн грн. «Торгсервіс» залишається незмінним постачальником не дивлячись на те, що ціни на продукцію значно підвищились. Так, у лютому 2015 року тендерна ціна за азотну кислоту становила 5 766 грн./т (курс долара – 30 грн), зараз становить – 8 664 грн./т (курс долара – 27 грн). (Додаток 1)
Засновниками харківського ТОВ «Торгсервіс» зі статутним капіталом 11 800 грн. є Борис Гринько і Сергій Євсєєв. Раніше Євсєєв значився кінцевим бенефіціаром ТОВ «Енерго-промислова «Югенергопромтранс» разом із Володимиром Куковальським та Жанною Григоренко. Зараз номінальним засновником і бенефіціаром «Югенергопромтрансу» є кіпрська компанія «БПК Біомасс Пауер Корпорейшн Лімітед».
З 2008 року ТОВ «Торгсервіс» отримало від ДП «СхідГЗК» 151 млн грн. (Додаток 2) Таким чином, монополія на хімічні сполуки в ДП «СхідГЗК» не зазнає змін вже з 2014 року.




Останній раз редагувалося: 13.01.2017 13:35


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті