Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 29 березня 2024
08:41

БЛОГИ

petroshafir


11 грудня 2017, 11:00

Бронзовий призер Сочі: росіяни не врятують від Кіма

Відсторонення країни-агресора від участі в Зимових Олімпійських іграх в Південній Кореї - крок, безумовно, правильний і необхідний. Але і тут Міжнародний олімпійський комітет відступився, видно злякавшись гніву Росії і особисто президента Путіна, і дозволив російським спортсменам, якщо вони зможуть довести свою чистоту, взяти участь в змаганнях під нейтральним прапором.

Існує думка, що зроблено це оскільки присутність російських спортсменів в Пхенчханi стане стримуючим фактором для Північної Кореї і захистить від ядерного удару в разі, якщо на півострові почнеться війна. Аналогічне припущення зробила бронзовий призер Олімпійських ігор в Сочі американка Ерін Хемлін.






Переклад.
Вони залишилися вірними своїм принципам до кінця, покаравши людей за обман. Відрадно, що цей Олімпійський ідеал відстоюється, що вони захищають інших атлетів. Я змагалась в Сочі і бачила, як все відбувається. Безумовно, все зроблено правильно. Добре, що на прикладі було показано, що ніхто не може безкарно творити таке. Це підбадьорює. Однак я вважаю, неправильно було дозволяти спортсменам з Росії виступати під нейтральним прапором в Пхенчханi. Після всього, що вони зробили, вони цього не заслужили. А всі ці розмови в МОК, що вони стануть стримуючим фактором для Північної Кореї, абсолютно безпідставні. Всі ми розуміємо, є ризик того, що КНДР може завдати ядерного удару, і неважливо, будуть російські в Пхенчханi чи ні.

 
Американська саночниця права, присутність або відсутність російських спортсменів не матиме ніякого впливу на дії Північної Кореї. Так що немає жодної найменшої причини допустити російських спортсменів до Зимової Олімпіади навіть в тому випадку, якщо вони зможуть довести свою незамаранность.

Україна завжди підтримувала демократичні і правові рішення, що приймаються міжнародними організаціями щодо Росії. Однак в даному випадку немає ніякої можливості погодитися з рішенням МОК про допуск російських спортсменів до змагань навіть під нейтральним прапором. Те, що відбувається тільки підтверджує невпевненість і слабкість МОК. Росія самим грубим чином порушила спортивні та олімпійські принципи, а, отже, росіянам не місце на Зимових Олімпійських іграх 2018 року. Покарання не повинно припускати поблажок, особливо у випадку з Росією.





Останній раз редагувалося: 11.12.2017 11:03


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті