Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 25 квітня 2024
10:50

БЛОГИ

leon.kartagin


18 липня 2018, 18:12

Бруківка з граніту чорного кольору

Габро (італ. Gabbro) - це магматична гірська порода. Чорна бруківка з габро незамінний матеріал для оформлення міських вулиць і прибудинкових територій. Мощення природним каменем габро - перевірена століттями форма зміцнення поверхонь і, як правило, для цих цілей використовують бруківку з цього природного каменю розмірами 100 мм в ширину, 200 мм в довжину і товщиною не менше 40-50 мм. Мощення бруківкою з габро широко застосовується як в містобудуванні: міські площі, набережні, сквери, тротуари, дороги, так і в приватному будівництві: при оформленні садових майданчиків і доріжок, в'їздів, парковок, місць відпочинку ... Чорна бруківка має граний вигляд.

Висока надійність і довговічність бруківки з габро - головне перевагою цього матеріалу. Габро, крім будівництва та оздоблення будівель, використовується також в ландшафтній дизайні, авторських творах мистецтва.


Останній раз редагувалося: 18.07.2018 18:12


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті