Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 19 квітня 2024
16:41

БЛОГИ

marik2104


10 грудня 2018, 11:01

Усвідомлення своїх прав – необхідна умова сучасності

Сучасний світ неможливо уявити без прав людини на свободу, рівність, справедливість, які носять універсальний характер і є необхідними умовами життя людини у цивілізованому суспільстві та мають бути безумовно визнані і охоронювані державою. Гарантії прав та свобод людини і громадянина – це передбачена Конституцією України та законами держави система правових норм, організаційних засобів і способів, умов і вимог, за допомогою яких здійснюються охорона та захист прав, свобод і законних інтересів людини та громадянина.
Щороку у нашій країні проходить Всеукраїнський тиждень права, під час якого проводяться заходи, спрямовані на підвищення рівня правової культури населення, а також інформованості про його конституційні права і обов’язки, можливості їх реалізації та захисту.
У поточному році, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26.09.2018 № 681-р, тиждень права буде проводитись з 10 по 14 грудня.



Останній раз редагувалося: 10.12.2018 11:01


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті