Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 25 квітня 2024
15:06

БЛОГИ

dpi463


21 березня 2019, 08:43

Надання адміністративних послуг в ЦОП Соборної ДПІ

За перші два місяці 2019 року платники податків 3535 разів звертались за отриманням адміністративних послуг до Центру обслуговування платників Соборої ДПІ Соборого управління ГУ ДФС у Дніпропетровській області .
Найбільш витребуваними послугами залишаються – видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків (702) та видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків (172).
Платники стали активніше користуватися «Електронним кабінетом платника», де можна отримати довідку за кілька хвилин.
Іншими активними користувачами послуг Центру обслуговування можна назвати підприємців. Так, з початку року 471 підприємець отримав статус платника єдиного податку, 427 – отримали витяг з реєстру платників єдиного податку, 349 – зареєстрували книги для ведення обліку. Крім того, суб’єкти господарювання зареєстрували 476 книг обліку розрахункових операцій та 43 розрахункових книжок, отримали 582 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, 21 організація - включення неприбуткового підприємства (установи, організації) до Реєстру неприбуткових установ та організацій).


Останній раз редагувалося: 21.03.2019 08:43


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті