Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
22:09

БЛОГИ

dpi466


20 лютого 2020, 15:55

Новини Правобережного управління

УВАГА!!! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!!!
Головне управління ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу платників на наступне.
З метою створення сприятливих умов для обслуговування платників податків з 02 березня поточного року Центральна державна податкова інспекція Правобережного управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Центральна ДПІ Правобережного управління) (адреса розташування: м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 22, 3-й поверх) переміститься до приміщення Правобережного управління за адресою: м. Дніпро, вул. Театральна, буд. 1 А, 1-й поверх.
Таке переміщення забезпечить зосередження фахівців усіх підрозділів Правобережного управління за єдиною адресою. Це стосується не тільки центрів обслуговування платників Центральної, Новокодацької та Чечелівської державних податкових інспекцій Правобережного управління, а і, зокрема підрозділів з надання адміністративних послуг платникам податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску.
З 02 березня 2020 року запрошуємо платників податків, які обслуговуються у ЦОПі Центральної ДПІ Правобережного управління та одержують адміністративні та інші послуги, скористатись його послугами за новою адресою: м. Дніпро, вул. Театральна, буд. 1 А, 1-й поверх.


Останній раз редагувалося: 20.02.2020 15:55


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті