Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Чт, 25 квітня 2024
22:21

GORODСКОЙ ДОЗОР

Самарський районний відділ пробації

Cамарський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області

День вдячності волонтерам

22.04.2024 11:32

20 квітня кожного року світ відзначає важливу подію – День вдячності волонтерам (Volunteer Recognition Day).
Волонтерський рух виник у Франції у 1920 році, коли молодь організувала добровільне відновлення зруйнованих під час Першої світової ферм. Волонтерством одразу зацікавились інші країни, а вже у 1990-х роках воно дійшло до України. Зараз волонтери активно допомагають українській армії.
Метою Дня вдячності волонтерам є привернення уваги суспільства до волонтерської діяльності, подяка волонтерам за їх відважність, доброту, безкорисливість та щиру допомогу армії, людям, які опинились в скрутному положенні, дітям, тваринам.
В Україні під час війни волонтерський рух продемонстрував усьому світові цю потужну силу, що здатна об’єднувати, організовуватись, допомагати та вирішувати надскладні завдання та протистояти викликам найважчих часів нашої держави. Волонтерських дух охопив значну частину населення, навіть, малі діти, долучилися до волонтеської діяльності.
Самарський районний відділ філії Державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області долучився до святкування Дня вдячності волонтерам. Працівниками відділу була проведена робоча зустріч з волонтерами. Під час зустрічі ми говорили про Україну, українців, про найкращі прояви їх мужності, незламності, сили і доброти, щедрості, людяності. Була проведена національно-патріотична бесіда з клієнтами пробації, метою якої було виховування почуття патріотизму до рідної України, поваги і вдячності всім захисникам, розуміння,що ми нація нескорених, сильних, вольових людей. Нас не зламати!
Також Самарський районний відділ з питань пробації отримав у подарунок від волонтерів набір меблів. Дакуємо, дорогі волонтери, за небайдужість й добросердечність!

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Вшанування видатного сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка.

19.03.2024 15:03

З метою вшанування видатного сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка, вивчення і популяризації спадщини Великого Кобзаря у Самарському районному відділі Державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області відбувся захід з національно-патріотичного виховання спільно з клієнтами пробації та волонтером пробації, капеланом Громадського формування "Капеланський патруль", Лепьохою Є.А.
Клієнтам пробації було запропановано долучитись до вшанування пам'яті Кобзаря, прочитавши вірші писменника та переглянувши документальний фільм "Таємниці генія Шевченка".

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Робота Самарського районного відділу Державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області в умовах сьогодення.

26.02.2024 16:05

Працівниками Самарського районного відділу Державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області спільно з волонтером пробації Самарського районного відділу, капеланом Громадського формування "Капеланський патруль", Євгеном Лепьохою, регулярно проводяться профілактичні бесіди з суб'єктами пробації, в ході яких розглядаються питання щодо ставлення засуджених до скоєння нових кримінальних правопорушень, про шкоду та наслідки вживання наркотичних засобів, алкогольних напоїв та пагубних звичок, суб'єктам пробації надається консультативна, психологічна допомога, а також матеріальна допомога.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 24. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 8 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті