Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
17:14

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


22 березня 2017, 13:27

Рада на вимогу радикалів попросила США надати Україні статус союзника поза НАТО

Парламент підтримав звернення до Конгресу США, ініційоване фракцією Радикальної партії. У зверненні народні депутати закликають нову Адміністрацію Штатів укласти з Україною двосторонню оборонну угоду та надати статус Основного союзника США поза НАТО. Перед голосуванням лідер фракції РПЛ Олег Ляшко пояснив необхідність прийняття цього документу. «Українці глибоко вдячні США за прийняття у 2014-2016 роках низки законів, спрямованих на підтримку України. Сподіваємося, що всебічне виконання цих законів новою Адміністрацією Президента США, зокрема, щодо надання Україні оборонного озброєння, сприятиме стримуванню агресора та закладенню основи для майбутнього тривалого миру», - наголосив політик. У той же час Олег Ляшко впевнений, що це не вирішує питання безпеки в Європі. На його переконання, російську агресію може зупинити лише поглиблення двостороннього партнерства між Україною та США. «У міжнародній політиці існує успішний досвід такого партнерства. «Основний союзник США поза НАТО» - цей статус надано державам, які перебувають у стані миру, такі як Австралія, Нова Зеландія чи Японія, так і державам, які перебувають під загрозою військових дій – Південна Корея, Афганістан чи Ізраїль. Така двостороння угода між США та Україною матиме величезний вплив на припинення російської агресії проти України та запобігання розпалювання великої війни у Європі. Це в інтересах України, США, Європи та всього світу», - підсумував народний депутат.



Переглядів: 391
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті