Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
12:16

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


19 березня 2019, 20:58

Активних та небайдужих запрошують на навчання по запобіганню корупції в громадах. Реєстрація до 31 березня

Команда проекту «Регіональна антикорупційна мережа», за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI) разом з урядом Данії оголосила набір на он-лайн курс «Інструментарій запобігання корупції в ОТГ». Реєстрація триває до 31.03.2019 року.
Це навчально-практичний проект, метою якого є надання необхідних знань та інструментів, задля відвертання та подолання корупції на локальному рівні (в регіональному розрізі), кожному громадянину незалежно від сфери діяльності.
Учасників курсу чекає практичне вивчення дієвих антикорупційних інструментів захисту власних прав, опанування методики роботи з відкритими джерелами даних, які отримали назву OSINT-техніка, освоєння організаційних основ адвокації захисту власних прав і інтересів на місцевому рівні та вирішення практичним шляхом проблемних ситуацій у законний спосіб.
Заповнити анкету і взяти учать у проекті можуть активні жителі територіальних громад, члени громадських ініціатив; представники ОМС чи політичних сил, представники регіональних засобів масової інформації, підприємці тощо.
Організатори запрошують долучитися до навчання всіх, хто має бажання засновувати та розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади села чи міста у реаліях українського сьогодення.
Для того, щоб пройти курс, необхідно зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/zpLAGLcvY8RQf6TGта освоювати матеріали курсу (одразу після закінчення реєстрації, щопонеділка буде відкриватись новий модуль із завданнями): https://drive.google.com/open?id=1Hg2ytKDmfpE3bGa2ty8AJRbCVKC-qgY9.
Під час проходження курсу, учасники матимуть напрацювати практичний кейс вирішення обраної проблеми в законний спосіб.
Учасники, які успішно пройдуть весь он-лайн курс, будуть запрошені до координаційної зустрічі в Києві, для налагодження співпраці у розширенні території з «0» толерантністю до корупції у регіональному розрізі, при підтримці команди проекту «Регіональна антикорупційна мережа».
Реєстрація на он-лайн курс «Інструментарій запобігання корупції в ОТГ» триває до 31 березня. За деталями можна звертатися до координатора проекту. Номер телефону: +380681152327. Поштова адреса: oyakovleva93@gmail.com





Переглядів: 374
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті