Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 2 травня 2024
21:34

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


24 березня 2019, 21:43

Після 30 років забуття дитсадок у Миколаївці, нарешті, відчинить свої двері для малечі

У селі Миколаївка Дніпровського району реконструюють дитячий садок «Веснянка». Дошкільну установу звели ще наприкінці минулого століття. Однак вона пропрацювала вісім років і зачинилася на реконструкцію, яка через брак коштів так і залишилася «на папері». І великий дитячий заклад, куди могли ходити малюки з трьох сіл, кілька десятиліть стояв зачиненим посеред села. Зараз тут триває реконструкція, яку проводять обласним коштом. Місцеві розповідають, що батьки малечі, навіть не очікуючи завершення робіт, вже поздавали документи на оформлення дітей.
На сьогодні в закладі замінили покрівлю, встановили нові вікна, утеплили й частково пофарбували фасад. Крім того, зробили перепланування груп, змонтували комунікації та проклали нову електромережу. Наразі йдуть внутрішні роботи. У приміщеннях шпаклюють стіни, у санвузлах укладають плитку. А поблизу будівлі змонтували модульну газову котельню.
В оновленому дитсадку «Веснянка» буде 4 групи, до яких загалом ходитимуть 70 хлопчиків та дівчаток. У кожної групи буде власний ігровий майданчик та павільйон з пісочницею. Територію закладу облагородять, висадять дерева, кущі і квіти. До речі, після відкриття оновлений дошкільний заклад готовий приймати не тільки дітей з Миколаївки, а й прилеглих сіл.








Останній раз редагувалося: 24.03.2019 21:44
Переглядів: 390
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті