Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
20:38

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


21 травня 2019, 17:27

Громади Дніпропетровщини запрошують на конференцію до Тульчинської ОТГ на Вінниччині

6-7 червня 2019 року у м. Тульчин Вінницької області відбудеться конференція "Культура і креативні індустрії як основа розумної стратегії розвитку малої території". Організаторами заходу виступили Український центр культурних досліджень у співпраці з Інститутом культурної політики та Тульчинською міською об’єднаною громадою. Асоціація міст України виступає партнером конференції.
На конференцію запрошують міських голів малих міст, голів ОТГ, сільських та селищних рад аби вони з перших вуст почули про досвід провідних європейських експертів. Зокрема, Міхаль Асам, голова громади Пайтінг (Німеччина) на прикладі власної громади презентує практичні кейси з трансформації історичного міста.
Зареєструватися для участі (це обов’язкова умова), можна до 24 травня 21.00 за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/1kxKO3FpVLaDyUgxlzldDToXbBLEAqYrAXRvgf52rjJ8/viewform?edit_requested=true (кількість місць обмежена).
Необхідно заповнити анкету учасника та підготувати коротку презентацію (2-3 слайди) українською та англійською мовою про історичну пам’ятку; об’єкт або елемент нематеріальної культурної спадщини, розташований на території міста, громади, села, селища. Презентацію надіслати на електронну адресу: cultur@ukr.net одночасно з реєстрацією (презентація та анкета мають бути надіслані з однієї електронної адреси).
Після опрацювання анкет та презентацій на адресу учасника організатори конференції відправлять підтвердження. Запрошені проживатимуть в готелі Вінниці. Проживання, трансфери та харчування забезпечується за рахунок організаторів.





Переглядів: 275
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті