Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
20:38

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Anton Antonenko


11 червня 2019, 10:09

Свавілля на маршруті № 57

Доброго дня. Маю намір звернути увагу на неприпустимі речі.
На перетині вул. Калинової та Петра Калнишевського напроти Будинку культури знаходиться кінцева зупинка маршруту № 57. Шлях автівок даного маршруту легко відслідити по GPS на сайті gortrans.com.ua.
Кожний вівторок та четвер (в інші дні не буду стверджувати) одна із автівок маршруту 57 (кожного разу це різні автівки, але з маршруту 57) знімає табличку та прямує, не звертаючи увагу на величезну чергу до Будинку культури, де забирає співробітників ОДА (що це співробітники ОДА розповідають самі водії). Також автівки маршруту 57 та 31 можливо побачити біля будівлі ОДА перед початком робочого дня та по закінченні.
Неодноразові звернення за телефоном 068 923 74 09 (який зазначено як спосіб зв’язку та для можливості скаржитися) не допомогли зупинити це свавілля.



Останній раз редагувалося: 11.06.2019 10:10
Переглядів: 3201
Усі записи автора | << | >>

Taksist  (25.06.19 12:37): И что ??? Автобусы находятся в частной собственности, скорее всего арендованы для перевозки людей в определенное время с определенного места. Как только водитель снял табличку с маршрутом ( да хоть и не снимая ), и не имея пассажиров в салоне, он имеет право ехать куда ему хочется и на какой угодно срок. Не хотите зависеть от общественного транспорта - купите себе личный, а не нойте. Відповісти | З цитатою
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті