Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
12:11

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

medisum


17 жовтня 2019, 13:27

Електронні майданчики системи Прозорро забезпечать здорову конкуренцію на аукціонах та додатковий дохід до державного та місцевих бюджетів.

Майже за рік малої приватизації на Прозорро.Продажі бюджети різних рівнів отримали понад 20 мільярдів гривень доходу.

Чесна конкуренція та відсутність домовленостей "для своїх" дали результат. В середньому ціна уже проданих об’єктів зросла на більше, ніж 20%.

А поточні результати продажів жовтня взагалі рекордні – середня ціна зросла майже на 300%. І все це – додаткові кошти для державного та місцевих бюджетів.

«На сьогодні у лідери цього місяця вийшов майданчик Української універсальної біржі, учасники якого стали переможцями у 18 аукціонах із 38. До бюджетів різних рівнів вони перерахують майже 8 мільйонів гривень. А це – 46,8% від загального доходу за півмісяця жовтня», - аналізує результати аукціонів малої приватизації голова Асоціації «Біржові та електронні майданчики» Олег Падалка.

На загальний результат цього місяця відмінно спрацювали і інші майданчики. Серед них Закупки.Пром.Уа, Національна електронна біржа, Держзакупівлі.Онлайн, Українська енергетична біржа.

Прес-служба Асоціації «Біржові та електронні майданчики»
Телефон: (044) 361 53 72





Переглядів: 365
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті