Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
00:36

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


16 жовтня 2020, 10:12

Співпраця з волонтером пробації



15.10.2020 року на підставі договору про провадження волонтерської діяльності, пов'язаною з пробацією та під час проведення реєстрації осіб, які повторно потрапили в Амур-Нижньодніпровський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області на облік, Ярославом Костюченком була проведена корекційна зустріч. З особами, які виявили бажання прийняти участь у бесіді, Ярослав торкнувся питання ризиків продовження протиправної поведінки, запропонував учасникам бесіди обговорити бар’єри, які необхідно подолати, щоб не здійснювати протиправні дії. Також Ярослав приділив увагу тому, якою повинна бути модель поведінки засуджених під час випробувального терміну.

Суб'єкти пробації, отримав інформацію, виявили бажання поділитися своїми уявленнями і розуміннями стосовно їхніх індивідуальних ситуацій.





Переглядів: 196
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті