Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 16 квітня 2024
23:30

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


24 лютого 2021, 15:33

Запрошуємо до співпраці волонтерів пробації!

Служба пробації на сьогоднішній день - це наймолодша ланка в системі виконання покарань, яка була створена з урахуванням курсу України на європейські цінності. Основною метою нашої діяльності є повернення в суспільство законослухняних громадян з стійкими життєвими цінностями, які не тільки відбули призначене покарання а й усвідомили свою провину у скоєних правопорушеннях. Клієнти пробації це особи, які скоїли протиправні діяння та яким призначено покарання не пов’язане з позбавленням волі. Одним з основних чинників, які в подальшому впливають на їх долю є якість соціально-виховної та психологічної роботи, що проводяться з ними під час виконання покарання. Законодавством України на сьогоднішній день закріплено можливість залучення до такої роботи широкого кола суб’єктів, а саме:
- студентів вишів;
- фахівців державних органів та установ (центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служб у справах дітей, центрів зайнятості та ін.);
- членів благодійних та громадських організацій;
- членів релігійних організацій;
- фізичних осіб, які володіють певними знаннями, уміннями та навичками, що можуть сприяти виконанню завдань, поставлених перед уповноваженими органами з питань пробації.
Участь у волонтерській діяльності має свої переваги, які можуть вплинути на професійне самовизначення та становлення, полягають в оволодінні знаннями та навичками у сфері соціально-психологічної роботи та юридичної практики, набутті досвіду індивідуальної та групової роботи. Волонтери також розвивають власні лідерські якості, творчі здібності, мають можливість бути не тільки активними громадянами а й забезпечувати безпеку суспільства беручи участь у соціально-виховній роботі з порушником та надаючи йому допомогу при відбуванні покарання у громаді
З урахуванням викладеного, запрошуємо всіх бажаючих для співпраці з уповноваженим органом пробації в якості волонтерів. Сподіваємось, що спільними зусиллями ми зможемо забезпечити максимальну безпеку суспільства.
22 лютого 2021 року до волонтерського руху Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області приєдналася ще одна особа - Володимир Охрименко.

Амур-Нижньодніпровський районний відділ
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області






Останній раз редагувалося: 18.03.2021 07:56
Переглядів: 171
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті