Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 23 квітня 2024
14:42

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


21 квітня 2021, 12:44

Робоча зустріч з керівництвом відділу поліції № 8 Дніпровського управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області

20 квітня 2021 року з метою поліпшення взаємодії та своєчасного отримання інформації про вчинення суб’єктами пробації адміністративних правопорушень, копії протоколів та постанов про накладення адміністративного стягнення за ініціативи начальника Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» в Дніпропетровській області Чубарь Ольги та начальника відділення поліції № 8 Дніпровського управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Алієвої Карини відбулася робоча зустріч.
Метою зустрічі було поліпшення взаємодії та своєчасне отримання інформації про вчинення суб’єктами пробації адміністративних правопорушень, копії протоколів та постанов про накладення адміністративного стягнення. У ході зустрічі було обговорено важливість своєчасного надання інформації на запити уповноваженого органу з питань пробації.
Крім того, на зустрічі було обговорено спільний Алгоритм дій територіальних органів поліції та уповноважених органів з питань пробації, який був погоджений начальником Департаменту карного розшуку Національної поліції та директором Державної установи «Центр пробації. Під час обговорення даного питання, начальник Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області зауважив на необхідності неухильного виконання заходів, передбачених спільним Алгоритмом, оскільки у ньому чітко визначені завдання, які необхідно виконувати уповноваженими органами з питань пробації та органів Національної поліції при оголошенні у розшук засуджених, місцезнаходження яких невідомо.
По завершенню зустрічі учасники прийшли до висновку щодо прийняття як за основу співпраці, при вирішенні питань щодо оголошення у розшук засуджених, які перебувають на обліку уповноважених органів з питань пробації та місцезнаходження яких невідомо, та прийнято рішення щодо поліпшення взаємодії.

Світлана Ковальчук
Дніпровський районний відділ
м. Дніпра філії Державної установи
«Центр пробації» у Дніпропетровській області






Переглядів: 233
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті