Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровський Інтерпол затримав злочинця, який розшукувався у Казахстані за розбій

Дніпропетровський Інтерпол затримав злочинця, який розшукувався у Казахстані за розбій
8 березня 2015 року правоохоронці затримали громадянина Республіки Казахстан, який проходив реєстрацію в аеропорту м. Дніпропетровська.

При перевірці було виявлено, що громадянин перебуває у міжнародному розшуку та розшукується правоохоронними органами Казахстану за вчинення озброєного розбійного нападу.

Разом з групою осіб він напав на потерпілого та завдав йому тілесних ушкоджень, після чого разом зі співучасниками заволодів грошима та цінностями у крупному розмірі. Іноземний громадянин прибув з Туреччини.

Зараз затриманий перебуває під вартою, а ініціатором розшуку готуються матеріали для проведення процедури його екстрадиції з України до Казахстану для подальшого притягнення до кримінальної відповідальності за скоєне кримінальне правопорушення.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті