Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській обласній дитячій бібліотеці обрали кращих читачів

У Дніпропетровській обласній дитячій бібліотеці обрали кращих читачів
В обласній дитячій бібліотеці відбувся регіональний тур Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України – 2015», перемогу в якому здобули шестикласник з Жовтих Вод Максим Павлюшин та семикласник з Верхньодніпровська Данило Зелений.

Про це повідомили в департаменті культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.

Загалом участь у змаганнях взяли 40 кращих читачів області. Усі вони учні 6-7 класів, які напередодні пройшли відбір у своїх містах та районах. Там їм необхідно було розповісти про улюблену книгу та відповісти на питання членів журі.

Зібравшись вже в обласній дитячій бібліотеці, діти відповідали на питання спеціально розробленої вікторини для категорії 6-х та 7-х класів. За підсумками балів було визначено 8 найкращих учасників, серед яких проводилось фінальне змагання. Оцінувало конкурсантів компетентне журі.

Поки підводились підсумки, діти взяли участь у розважальній програмі з веселими вікторинами, ляльковій виставі за творами В.Нестайка та ігровій подорожжі «Країна Журналію».

Найкращими читачами Дніпропетровської області в 2015 році стали Павлюшин Максим (6 клас, м. Жовті Води) та Зелений Данило (7 клас, м. Верхньодніпровськ). Вони отримали дипломи переможців та енциклопедії. Всіх учасників було нагороджено «Сертифікатами учасника» та книгами.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вектор развития  (06.04.15 19:03): У образованных людей больше шансов быть опознанными.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті