Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську примусово стягуватимуть борги

У Дніпропетровську примусово стягуватимуть борги
За словами директора КП «Коменергосервіс» Олександра Потапенка, на сьогодні населення завинило цьому постачальнику тепла понад 64 мільйони гривень.

«Попри те, що наші співробітники проводять роз'яснювальну роботу серед населення, розносять квитанції та нагадують розрахуватися за спожиті послуги, борг населення лише зростає. Ми також пропонуємо укласти договір на реструктуризацію боргу або його сплату у розстрочку та інше. Якщо люди готові виплачувати хоч частково, ми завжди підемо назустріч. Однак цікаво, що найбільш злісними неплатниками є саме ті люди, які займаються бізнесом, мають гарний дохід, кілька квартир та машини. У деяких із них борг сягає по 50-60 тисяч гривень. Оскільки за законом ми не маємо право припинити подачу тепла у житлові будинки боржників, ми вимушені звертатися до суду, аби повернути кошти», - зазначив директор комунального підприємства.

За його словами, на сьогодні підприємство подало 6,5 тисяч позовів, за рішенням суду боржники мають виплатити 31 мільйон гривень.

За словами начальника Індустріального відділу державної виконавчої служби Дніпропетровського управління юстиції Євгена Стирника, за законом, якщо борг становить більше 10 мінімальних зарплат (приблизно 14 тис грн) , державний виконавець зобов’язаний накласти арешт на нерухоме майно, у випадку, якщо іншого майна недостатньо для погашення заборгованості. Якщо людина протягом 7 днів не виконує вирок суду- майно арештують, виставлять на електронні торги та продадуть. Кошти, що залишаться від сплати боргу передадуть колишньому власнику.

На сьогодні згідно з рішенням суду арештовано більше 40 квартир та понад кілька сотень машин боржників КП « Коменергосервіс», зазначив Євген Стирник.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Макс  (17.02.16 18:32): Суд признал незаконными нормы потребления газа, установленные Кабмином

Сегодня, в 17:21«Главком»
Высший административный суд признал незаконным и отменил постановление Кабинета министров №237 от 29 апреля 2015 года об уменьшении в два раза норм потребления газа без счетчиков ... Кроме того, поставщики газа будут вынуждены за весь период действия признанного судом незаконным Постановления КМУ, сделать перерасчет объемов использованного газа потребителями, не имеющими приборов учета газа. http://glavcom.ua/news/362598.html
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
дмб 95 ввс уа  (17.02.16 16:42): я вник в их жизнь на производстве. такое шепчут, такое мелят, они больные от того кто не с ними, но у них там такие разборняки бывают, лучше детей туда не направлять. Відповісти | З цитатою
Раиса V  (17.02.16 16:34): Оло-ло-ло-ло! Наглая самоуверенность. " 36 квартир отобрали за коммунальные долги"
Действуют чисто по бандитски.
Відповісти | З цитатою
Горожанин  (17.02.16 15:48): «Защититься гражданам в таких случаях почти невозможно! Если эта служба вплотную займется такой деятельностью, то около 5—7 тыс. малоимущих горожан, попавших в экономический капкан, могут пострадать. Тем более — учитывая стоимость коммуналки, которая возросла в разы!» — говорит правозащитник Эдуард Багиров. Відповісти | З цитатою
ха  (17.02.16 15:11): давно пора за долги квартиры забирать! надо коллекторов подключать!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Васе пациенту  (17.02.16 11:32): Васе конечно все равно, ведь с него кроме анализа взять нечего. Відповісти | З цитатою
Валенин  (16.02.16 18:54): Закупочная цена на газ составляет с 01.10.15 г. 232 дол. за 1000к/м.
Себестоимость украинского газа 80 дол. за 1000к/м.
Цена для населения 7300 грн. за 1000к/м.
Почему мы должны платить в 1,5 раза больше рыночной цены и в 4 раза (!!!) больше собственной добычи в Украине???
Где новый майдан? Или все всех устраивает?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Раиса V  (16.02.16 17:17): "36 квартир отобрали за коммунальные долги"

А если вы навязываете свои услуги по космическим ценам? не платят... отрезайте свои услуги, человек будет обогреваться своим европейским обогревателем.
Интересно, у кого же они вот так, отобрали 36 квартиры? И какими Законами руководствовались ? Есть ли заключенный договор между поставщиком и потребителем? Так какой суд? А если потребитель не согласен с Вашими тарифами? Так зачем ему навязывать свои такие драконовские тарифы?
Відповісти | З цитатою
Раиса V  (16.02.16 17:14): "36 квартир отобрали за коммунальные долги"

А если вы навязываете свои услуги по космическим ценам? не платят... отрезайте свои услуги, человек будет обогреваться своим европейским обогревателем.
Интересно, у кого же они вот так смогли отобрать квартиры, за неуплату? И какими Законами руководствуются? Есть ли заключенный договор между поставщиком и потребителем? А если потребитель не согласен с Вашими тарифами? Так зачем ему навязывать свои такое драконовские тарифы?
Відповісти | З цитатою
житель  (16.02.16 13:25): Единственный выход для прекращения начальнического плача о долгах обнищавшего населения - полный переход на индивидуальное или автономное отопление. Тогда каждый житель сам будет себе устанавливать и выработку и расход тепла в квартире. И не будет платить зарплату плачущим начальникам... В Польше, отказавшейся от центрального отопления, удельный расход газа уменьшился в 10-12 раз. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1 2 3 4
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті