Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
16:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жінку-опекуна, яка катувала прийомних дітей, позбавлено опікунських прав

Жінку-опекуна, яка катувала прийомних дітей, позбавлено опікунських прав
Жовтоводською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань відносно мешканки м. П’ятихатки, яка завдала неминучі каліцтва двом підопічним неповнолітнім дівчинкам у вигляді жахливих опіків (ч.1 ст.127 КК України).

Намагаючись встановити провину дітей, через яку її викликають до школи, жінка тримала долоні рук доньок над включеною газовою плитою, таким чином спричинивши 10-річній дівчинці та її 12-річній сестрі опіки кистей ІІ-го ступеню.

Правоохоронними органами також встановлено, що жінка має на утриманні ще двох неповнолітніх дівчат, ніде не працює та характеризується зі слів сусідів як неврівноважена та скандальна.м Наразі дітей відібрали від «матері» - опіку над ними припинено, дітей влаштовано до дитячих закладів.

Жінці повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину; вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Також на даний час органами прокуратури вживаються заходи щодо захисту особистих житлових та майнових прав цих дітей.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


?!  (12.04.16 22:04): Чем больше знаю я людей, тем больше я люблю животных. За такое мало тюрьмы! Просто нет слов. Відповісти | З цитатою
уля  (12.04.16 17:18): Как таким тварям можно доверять детей? Нормальным,порядочным людям отказывают в усыновлении,а какой-то садистке сразу четверых детей отдали(я не говорю- доверили).И есть такие случаи,когда детей вместо рабов берут,чтобы пахали на приусадебных участках.И денежки получают, и бесплатная рабсила.А наши чинуши из соцопеки на многое закрывают свои бесстыжие зенки. Відповісти | З цитатою
Комментарий  (12.04.16 15:44): Чокнутая Відповісти | З цитатою
Как-то так  (12.04.16 15:32): Статья 122 Умышленное средней тяжести телесное повреждение
1. Умышленное средней тяжести телесное повреждение, то есть умышленное повреждение, не опасное для жизни и не повлекшее последствий, предусмотренных в статье 121 настоящего кодекса [«тяжкие телесные повреждения», см. ниже], но причинившее длительное расстройство здоровья или значительную стойкую утрату трудоспособности менее чем на одну треть, — карается исправительными работами на срок до двух лет или ограничением свободы на срок до трех лет, или лишением свободы на срок до трех лет.
2. Те же действия, совершенные с целью запугивания потерпевшего или его близких либо принуждения к определенным действиям, — караются лишением свободы от трех до пяти лет.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті