Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
22:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В ДніпроОДА презентували цікаву виставку до Дня Конституції

|«« «« »» »»|

Документи та світлини про історію створення головного документу країни. До Дня Конституції України в Дніпропетровській ОДА відкрилася виставка. Понад два десятки експонатів можна переглянути протягом двох тижнів. Виставка працює на першому поверсі облдержадміністрації.

На виставці представлено понад два десятки копій документів – від історичних універсалів до світлин сучасної Конституції. Вони показують шлях і прагнення українського народу до незалежності.

«28 червня Україна відзначатиме 20-річчя ухвалення Конституції. Документ закріпив норми, правила і закони, за якими будується держава. Ми пам’ятаємо, як це було. Більше дізнатися про історію Конституції можна в ДніпроОДА», - сказав заступник очільника області Володимир Юрченко.

З цікавістю розглядає документи один з перших відвідувачів виставки студент Олексій. День Конституції вважає одним з найважливіших свят в сучасній Україні.м «Мене зацікавила сама тема експозиції – День Конституції. Зараз потрібно підтримувати все українське та розповідати про нашу історію всім мешканцям області», - поділився хлопець.

До нього приєднався ще один глядач. Дмитро Яценко прийшов до ОДА у справах та зацікавився представленими документами.

«Такі виставки потрібні не лише в нашій області, а й по всій Україні. Кожен громадянин має знати, як створювалася Конституція та наша незалежна держава», - зазначив Дмитро Яценко.

Виставка працюватиме до 8 липня на першому поверсі Дніпропетровської ОДА за адресою: пр. Поля, 1.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дядя  (24.06.16 13:35): Що за прога ота Днєпрога? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті