Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
08:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі винесено вирок співробітникам ДАІ за вчинення злочинів проти учасників «Автомайдану»

 У Дніпрі винесено вирок співробітникам ДАІ за вчинення злочинів проти учасників «Автомайдану»

Шевченківським (Бабушкінським) районним судом м. Дніпро двох працівників ДАІ визнано винними у вчиненні злочинів проти учасників мирних акцій «Автомайдану» у 2014 році.

Так, з метою незаконного притягнення до адміністративної відповідальності активістів масових мирних акцій протесту «Автомайдан» начальником відділу обласного ДАІ підлеглим було надано вказівку скласти протоколи про нібито порушення активістами правил дорожнього руху.

При цьому з’ясувалось, що один з інспекторів відмовився виконувати цей наказ керівництва, натомість інший співробітник сфальсифікував протоколи від імені того, хто відмовився.

Державне обвинувачення у вказаному кримінальному провадженні підтримувалось прокуратурою Дніпропетровської області.

Суд визнав винним начальника відділу обласного ДАІ у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.343 КК України (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, вчинене службовою особою з використанням свого службового становища) та призначив йому покарання у вигляді 2 років обмеження волі.

За скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення), інспектор дорожньо-патрульної служби ДАІ за вироком суду сплатить штраф у розмірі 4 250 гривень та буде позбавлений права обіймати посади в правоохоронних органах строком на два роки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


каролина  (14.07.16 09:04): Очередной акт расправы над инакомыслием и правом на оппозиционную точку зрения. Это расправа над теми, кто хащищал закон. Відповісти | З цитатою
Злой Путин  (13.07.16 10:00): помним-помним, ТСН тоже называл мельтешащих в кадре людей с оружием "мирными протестующими" Відповісти | З цитатою
камера обскура  (13.07.16 09:40): Нужно срочно принять новый закон - "Сотрудники правопорядка несут уголовную ответственность за любое пресечение противоправной деятельности "активистов", нарушающих законы и общественный порядок. Любой гражданин, устно представившийся "активистом", либо могущим быть отнесенным к ним впоследствии, автоматически освобождается от любого преследования за любые свои действия." Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Fidel  (13.07.16 05:04): В таких статьях надо уточнять будет ли данный персонаж отбывать наказание или выйдет благодаря дегенератке савченко. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті