Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
02:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вже цього тижня військові разом з українськими зірками презентують перший диск пісень, народжених в АТО

|«« «« »» »»|

Вже цього четверга військові та українські зірки разом вийдуть на сцену в одному з центральних концерт-холів країни. Так презентують перший та єдиний диск пісень, написаних у донбаських окопах. На ньому - майже три десятки авторських композицій, які звучали на фестивалі «Пісні, народжені в АТО», організованому Дніпропетровською ОДА.

На презентації зберуться майже 2 тисячі слухачів. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

«Перший та єдиний в Україні диск пісень, народжених в АТО, готовий. Презентуємо його вже цього четверга під час великого концерту в Києві. В одному з центральних концерт-холів країни на сцену разом вийдуть талановиті бійці та українські зірки. Співатимуть зворушливі та патріотичні композиції, які полюбилися тисячам меломанів. Послухати їх збереться майже дві тисячі людей. Кожен з них отримає в подарунок диск з атошними піснями», - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Презентація диску відбудеться 22 вересня в київському Жовтневому палаці. На концерті виступатимуть лауреати фестивалю «Пісні, народжені в АТО». До них приєднаються українські зірки. Віктор Павлик, Олексій Горбунов, Світлана Тарабарова, Андрій Джеджула, групи «OT VINTA», «Друга ріка» - це ще не повний список тих, хто вийде на сцену разом з бійцями.

Послухати співаків зберуться люди зі всієї країни. Це військові з сім’ями, волонтери, прихильники фестивалю атошних пісень. О 18.30 відбудеться прес-конференція для журналістів, а вже о 19.00 стартує тригодинний концерт.

Ідея записати диск атошних пісень з’явилася одразу після фестивалю «Пісні, народжені в АТО». Його Дніпропетровська ОДА разом з обласною асоціацією воїнів АТО організувала в травні. Над створенням альбому лауреати фесту, звукорежисери, дизайнери, юристи працювали протягом трьох місяців. До диску увійшли майже три десятки авторських композицій, які звучали на фестивалі пісень, народжених в АТО. Є там й пісні відомої української виконавиці Світлани Тарабарової, волонтера Христини Панасюк та групи «Tarantinos». Перший тираж альбому - 3 тисячі екземплярів, планується й додатковий тираж.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Зю  (20.09.16 01:08): В это сложно поверить, вот и у меня есть недоверие. Відповісти | З цитатою
лось  (19.09.16 17:44): я думал они там воюют, а они песни сочиняют. Да ещё и в российской тельняшке и берете. Где боевая вышиванка??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті